Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga vos už 80€ siūlomas išmanusis telefonas „Umidigi A1 Pro“ su originalia „Android 8.1“, 5,5 colių ekranu ir 3 GB RAM (Video)  ()

Vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai pagaliau vėl pradeda prisiminti motyvus, kurie jiems padėjo išsikovoti tarptautinį pripažinimą. Greičiausiai dar prisimenate tuos laikus, kai kiniškų išmaniųjų telefonų kaina retai peržengdavo dviejų ar trijų šimtų eurų ribą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tarpu atsiradus didesniam populiarumui vėliau kaina pradėjo staigiai augti ir šiuo metu kartais gali pasiekti net ir penkis šimtus eurų. Būtent šiame kontekste naujos kartos išmanusis telefonas „Umidigi A1 Pro“ yra tarsi atgaiva.

Skubame pranešti, kad anonso proga „Umidigi A1 Pro“ išmanusis telefonas Kinijoje šiuo metu kainuoja tik vos kiek daugiau nei 80 eurų. Vis dėlto ši nuolaida bus taikoma tik tūkstančiui pirmųjų „Umidigi A1 Pro“ užsakymų. Tuo tarpu paskui šis išmanusis telefonas brangs maždaug iki 90 eurų, o pasibaigus išankstinių užsakymų laikui kainuos apie 115 eurų. Nepaisant kad ir kaip žiūrėsime, tačiau galiausiai vis tiek teks pripažinti, kad „Umidigi A1 Pro“ kaina yra tikrai prieinama kiekvienam pirkėjui.

Atkreipkite dėmesįį tai, kad „Umidigi A1 Pro“ yra aprūpintas santykinai našiu „MediaTek MTK6739“ centriniu procesoriumi, 3 GB operatyviąja RAM atmintine bei 16 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę. Be to, galiausiai svarbu paminėti, jog šis išmanusis telefonas naudotoją gali identifikuoti ne tik pagal piršto antspaudą, bet ir pagal veidą, kas įvertinus dabartinę 80 eurų kainą skamba tarsi iš fantastikos srities.

Šiuo atveju atsižvelgiant į kainą neįtikėtinai skamba jau tas akcentas, kad „Umidigi A1 Pro“ išmanusis telefonas gali pasigirti ne tik dviguba gale integruota kamera (13 MP + 5 MP), bet visiškai originalia iš „Google“ atkeliavusia „Android 8.1“ operacine sistema. Greta to dar norisi pridėti ir itin mažame korpuse (14,5 x 6,91 x 0,85 cm) sutalpinto 5,5 colių įstrižinės kokybiško ekrano (1440 x 720) privalumus.

Svarbų pranašumą tarptautinėje rinkoje „Umidigi A1 Pro“ įgyja ir dėl savo 4G LTE ryšio galimybių. Negana to, kad šis išmanusis telefonas vartotoją džiugina dviejų SIM kortelių palaikymu, pastaroji galimybė ypatinga yra dar ir dėl tos priežasties, nes abi SIM kortelės esant tokiai kombinacijai gali veikti 4G LTE ryšio tinkle. Be to, „Umidigi A1 Pro“ taip pat maloniai stebina įdiegtu 15 skirtingų LTE dažnių kanalų palaikymu, kas šiuo atveju garantuoja kokybišką LTE ryšį praktiškai bet kurioje pasaulio šalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()