Kinijos turgelio stebuklai: daugybę teigiamų įvertinimų turintis lazerinis atstumo matuoklis, itin patogus LED šviestuvas „Utorch U19A“ ir belaidės ausinės sportui „Meizu EP51“ (Video)  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse visada galima rasti itin daug įvairių praktiškų aksesuarų. Tuo pačiu tenka pripažinti, kad dauguma šių smulkmenų ženkliai praturtina mūsų kasdienybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos priežasties šį kartą kiekvienam skaitytojui rekomenduojame pasidomėti „Crazy Discount Sale“ išpardavimo pasiūlymais. Šis išpardavimas yra pakankamai didelis, todėl net neabejojame, kad jame sau patinkantį kinišką aksesuarą gali atrasti praktiškai kiekvienas skaitytojas.

Lazerinis atstumo matuoklis „KXL-E40“

Lazerinį atstumo matuoklį „KXL-E40“ teigiamai įvertina vis daugiau pirkėjų visame pasaulyje. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ reitingas rodo, kad „KXL-E40“ dažniausiai gauna penkias žvaigždutes iš tiek pat galimų. Ši savaitė yra ypatinga dėl tos priežasties, nes šį atstumo matuoklį su papildoma nuolaida galite įsigyti už 19 eurų.

Svarbu pabrėžti, kad „KXL-E40“ naudoja specialų lazerį ir gali matuoti atstumą iki 40 metrų. Tuo tarpu minimalus atstumo matavimas siekia 5 cm. Šiuo atveju maloniai stebina ir tas faktas, kad naudojantis „KXL-E40“ atstumo matuokliu galite matuoti ne tik atstumą, bet ir patalpos turį ar netgi automatiškai išskaičiuoti kraštinių ilgius pagal Pitagoro teoremos principus.

LED šviestuvas „Utorch U19A“

Jeigu ieškote šiuolaikiškai atrodančio šviestuvo, tuomet būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į mažiau nei 50 eurų kainuojantį Kinijoje sukurtą toršerą „Utorch U19A“. Čia svarbu pabrėžti, kad Kinijoje gamintojas „Utorch“ jau gana seniai garsėja įdomiais LED apšvietimo sprendimais, todėl 60 LED aprūpinto „Utorch U19A“ toršero kokybe galite net neabejoti.

Pristatant „Utorch U19A“ norisi pabrėžti, kad šis toršeras gali būti valdomas nuotoliniu komplekte pridedamu pulteliu ir taip pat ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes geba sukurti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (3000 – 6500 K), bet ir skirtingo ryškumo (5 režimai) patalpos apšvietimą.

Be to, čia dar būtina paminėti, kad „Utorch U19A“ stovas yra pagamintas iš lanksčios metalo apdailos, o tai šiuo atveju pirkėjui suteikia visišką laisvę reguliuoti sklindančios šviesos srauto kryptį.

Belaidės ausinės sportui „Meizu EP51“

Jeigu ieškote šiuolaikiškų į ausį įstatomų ausinių sportui, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 20 eurų su nuolaida kainuojančiomis belaidėmis ausinėmis „Meizu EP51“.

Svarbu pabrėžti, kad šios ausinės yra šiek tiek brangesnės už itin populiarias „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausines, tačiau „Meizu EP51“ pirkėjui siūlo savus privalumus. Kitaip sakant, „Meizu EP51“ – tai belaidės Bluetooth ausinės, kurios taip pat dar gali pasigirti ir atsparumu vandeniui (IPX4).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()