Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga nuolaidos telefonui „Asus ZenFone 5 (ZE620KL)“ su dirbtinio intelekto valdoma itin aukštos kokybės kamera, „iPhone X“ išvaizda, „Android 8.0“ ir labai gera kaina (Video)  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima rasti vis daugiau ir daugiau labai įdomių pasiūlymų. Pavyzdžiui, jeigu dar visai neseniai čia buvo galima įsigyti tik mažai kam žinomų vietinių Kinijos gamintojų išmaniuosius telefonus, tai dabar pastarosiose parduotuvėse su malonumu savo produkciją platina ir tokie gerai visame pasaulyje žinomi gamintojai kaip „Asus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ kaip reikiant pasistengė. Nors tai skamba kiek neįtikėtinai, bet būtent „Gearbest“ jau dabar galite įsigyti naujos kartos „Asus“ išmanųjį telefoną „ZenFone 5 (ZE620KL)“.

Skubame pranešti, kad šiuo metu anonso proga „Asus ZenFone 5 (ZE620KL)“ Kinijoje kainuoja vos 370 eurų – tai tikrai itin gera kaina įvertinus šio išmaniojo telefono technines charakteristikas. Lietuvoje šio modelio kol kas nerasite ir su žiburiu, tačiau jei jis ir atsiras, neabejotinai kainuos gerokai brangiau. Čia dar galima pridėti ir tai, kad praleidus šią išskirtinę progą, jau kitą savaitę už „Asus ZenFone 5 (ZE620KL)“ gali tekti mokėti kur kas daugiau, t. y. apie 400 eurų.

Vos tik žvilgtelėjus į „ZenFone 5 (ZE620KL)“ iš karto tampa aišku, jog šis išmanusis telefonas turi nemažai panašumų į „iPhone X“. Vis dėlto tame tikrai nėra nieko blogo, nes būtent šiais metais dar tikrai ne vieną kartą sulauksime išmaniųjų telefonų, kurių ekranas dengs praktiškai visą priekinę įrenginio dalį. Kitaip sakant, tai yra neišvengiama naujoji mada, kuri daugeliui dabar asocijuojasi su išmaniųjų telefonų progresu.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad „ZenFone 5 (ZE620KL)“ yra aprūpintas net 6,2 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (2160 x 1080), tačiau savo korpuso matmenimis (15,3 x 7,56 x 0,78 cm) mažai kuo nusileidžia net ir 5,8 colių įstrižainės ekraną turinčiam „iPhone X“ išmaniajam telefonui (14,36 x 7,09 x 0,77 cm). Maloniai stebina ir tai, kad „Asus“ išmanusis telefonas taip pat yra ženkliai lengvesnis (155 g) nei populiarusis „iPhone X“ (174 g).

Tuo tarpu šiuos išmaniuosius telefonus vertinant techniškai galima atrasti savų privalumų, tačiau šiuo atveju būtinai reikėtų atsižvelgti ir į tai, kad „Asus ZenFone 5 (ZE620KL)“ yra bene tris kartus pigesnis nei „iPhone X“. O kas svarbiausia šis nepatogumas „Asus“ šį kartą tikrai nesutrukdė sukurti bene geriausią bei techniškai pažangų išmanųjį telefoną už praktiškai kiekvienam prieinamą kainą.

Ir jeigu vis dar sunku tuo patikėti, tuomet atkreipkite dėmesį į tai, kad „Asus ZenFone 5 (ZE620KL)“ gali pasigirti itin našiu aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 636“ centriniu procesoriumi, 3300 mAh talpos baterija, 4 GB operatyviąja RAM atmintine, dviguba galinėje dalyje integruota (12 MP + 8MP), priekyje – vienguba 8MP kamera,  64 GB vidine ROM atmintimi, piršto antspaudų skaitytuvu bei įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema.

Ir bene svarbiausia „Asus ZenFone 5 (ZE620KL)“ savybė – itin aukštos kokybės vaizdo kameros. Nors jų raiška nėra įspūdingai didelė, tačiau „Asus“ nusprendė nesivaikyti marketingo triukų ir susikoncentruoti į kokybinius parametrus. Ir tai pavyko visai neblogai – pagrindinė galinė kamera turi f1.8 diafragmą – tai flagmanų vertas rodiklis. Taip pat naudoja „Sony IMX363“ vaizdo jutiklį.

Ir svarbiausia, visos telefono kameros valdomos su programėle, kuri veikia naudojant dirbtinį intelektą. Jo dėka kameros atpažįsta 16 scenų ir automatiškai parenka tinkamus nustatymus. Tai svarbu, jei nesate mėgėjas aiškintis fotografijos subtilumus, o tiesiog norite, kad daiktas pats veiktų maksimaliai gerai. Žmogus neturi būti profesionalus fotografas, kad galėtų profesionaliai fotografuoti. Dirbtinio intelekto pagalba kameros nustatymai sureguliuojami automatiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(5)
(13)

Komentarai ()