Kinijos turgelio stebuklai: itin universalus Micro SD kortelių skaitytuvas, „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis bei automatinis rankų muilo dozatorius  ()

Skaitytojai, kurie mėgsta įsigyti pirkinius iš Kinijos greičiausiai žino, kad išpardavimai vietinėse Kinijos elektroninėse parduotuvėse yra įprastas dalykas. Vis dėlto jie tikriausiai taip pat sutiks, kad jų metu tam tikriems daiktams nuolaidos kartais gali viršinti visus lūkesčius. Tokių nuolaidų daugelis pataria ieškoti trumpai vykstančiuose išpardavimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tokių pasiūlymų šią savaitę tikrai netrūksta savaitiniame „Flash Sale“ išpardavime.

Universalus „Spedcrd“ Micro SD kortelių skaitytuvas

Skaitytojams, kurie reikalus mėgsta tvarkyti naudodamiesi išmaniuoju telefonu šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 11 eurų kainuojantį universalų „Spedcrd“ Micro SD kortelių skaitytuvą.

Šis aksesuaras yra ypatingas tuo, nes yra aprūpintas ne tik micro USB, bet ir USB C bei Apple Lightning jungtimis.

Būtent toks sprendimas reiškia, kad „Spedcrd“ esant reikalui galima prijungti praktiškai prie bet kurio išmaniojo telefono. Be to, šiuo atveju taip pat tenka pripažinti, kad tokį adapterį bei Micro SD kortelę nešiotis su savimi yra kur kas patogiau nei, pavyzdžiui, OTG kabelį bei USB atmintinę.

„Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis

Jeigu mėgstate namuose stebėti ne tik temperatūrą, bet ir patalpos drėgmę, tuomet labai tikėtina, kad šį kartą galite susidomėti su nuolaida už kiek mažiau nei 17 eurų parduodamu aksesuaru „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“.

Šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis garsėja ypatingu tikslumu (temperatūros matavimo paklaida yra ~ 0,3 oC, o drėgmės – 3%) ir potencialių pirkėjų yra itin gerai vertinamas dėl savo kompaktiškų matmenų (6,45 x 6,45 x 0,97 cm, 150 g). Verta pastebėti, kad pirmieji pirkėjai skyrė 5 balus iš 5 galimų.

Šiuo atveju svarbu pridėti ir tai, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ korpusas yra pagamintas iš polikarbonato bei patikimo ABS plastiko, o šio aksesuaro maitinimui pakanka vienos standartinės CR2032 tipo baterijos. Be to, čia reikia atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ yra aprūpintas E-ink tipo ekranu. Būtent tokie ekranai pasižymi itin mažomis energijos sąnaudomis ir taip pat visuomet yra naudojami elektroninėse knygų skaityklėse.

Automatinis rankų muilo dozatorius

Jeigu daug dėmesio skiriate higienai, tai šią savaitę greičiausiai galite susidomėti 14 eurų kainuojančiu automatiniu rankų muilo dozatoriumi.

Pasak gamintojo, šis šiuo metu su nuolaida parduodamas rankų muilo dozatorius „Automatic Touchless Stainless Steel Auto-soap Dispenser with Waterproof Base“ veikia itin greitai, yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, turi 280 mililitrų talpą skystam muilui laikyti ir taip pat yra maitinamas nuo keturių standartinių AAA tipo baterijų.

Pristatant šį rankų muilo dozatorių (19 x 11 x 7,5 cm, 280 g) norisi pabrėžti dar ir tai, kad jis yra aprūpintas infraraudonųjų spindulių jutikliu, leidžia keisti vienos muilo normos dydį, o tai šiuo atveju padeda taupyti. Be to, šis automatinis rankų muilo dozatorius taip pat turi gumuotas kojeles, kurios garantuoja stabilų pagrindą dozatoriui ant bet kokio paviršiaus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: