Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga už itin gerą kainą siūlomas išmanusis laikrodis „Zeblaze Thor Pro“ – išskirtinis dizainas, beveik 200 skirtingos išvaizdos galimybių, GPS, SIM lizdas (Video)  ()

Fiziniai aktyvumo asistentai itin greitai atrado savo pirkėją. Vis dėlto nuo pastarųjų taip pat neatsilieka ir išmanieji laikrodžiai. Greičiausiai netgi galima teigti, kad išmanieji laikrodžiai potencialius pirkėjus kiekvienais metais domina vis labiau ir labiau, kadangi techniškai savo funkcionalumu ženkliai lenkia fizinius aktyvumo asistentus. Tokias tendencijas puikiai patvirtina ir naujos kartos išmanusis laikrodis „Zeblaze Thor Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vos tik pamačius „Zeblaze Thor Pro“ į akis visų pirma, žinoma, krinta puikus šio išmaniojo laikrodžio dizainas, kuris šiuo atveju tiesiog primena klasikinį laisvalaikiui skirtą laikrodį.

Įdomu ir tai, kad „Zeblaze Thor Pro“ gali pasigirti itin lanksčia vartotojo sąsaja, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes siūlo beveik 200 personalizuotų grafinės vartotojo sąsajos variantų.

Papildomo prestižo šiam išmaniajam laikrodžiui taip pat prideda 1,53 colių įstrižainės IPS technologijos lietimui jautrius ekranas (320 x 320), kurio apsauga nuo susibraižymų šiuo atveju pasirūpina gerai visiems žinomas specialus „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas. Be to, ne ką mažiau svarbiais akcentais tampa ir optimaliai parinkti „Zeblaze Thor Pro“ matmenys (26 x 4,7 x 1,34 cm) bei santykinai nedidelis svoris (83 g).

Tuo tarpu techninių charakteristikų aspektu šis išmanusis laikrodis taip pat nenuvilia, nes gali pasigirti integruotu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 2 megapikselių kamera, 1 GB operatyviąja RAM atmintine bei 16 GB vidine ROM atmintimi. Čia dar galima pridėti ir tai, kad „Android 5.1“ operacinę sistemą naudojantis „Zeblaze Thor Pro“ išmanusis laikrodis turi integruotus Bluetooth, 3G ir GPS ryšio modulius ir kiekvieną potencialų pirkėją maloniai stebina integruotos 500 mAh talpos baterijos galimybėmis.

Skubame pranešti, kad anonso proga naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze Thor Pro“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse dabar yra taikomos išskirtinės nuolaidos. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ iki pirmadienio „Zeblaze Thor Pro“ galima įsigyti už 72 eurus, t. y. beveik su 20% siekiančia nuolaida.

Kad ši nuolaida ne šiaip sau marketingo triukas patvirtina ir senesnės kartos „Zeblaze Thor“ išmanusis laikrodis, kuris šiuo metu Kinijoje kainuoja ženkliai daugiau – net 110 eurų!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()