Ir vikšrai, ir ratai turi savų privalumų, bet juos galima suderinti - sukurti ypatingi elektriniai ratai, per porą sekundžių virstantys vikšrais (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gintaras.gečas 2018-06-27 13:24
Kaip galima su tokiais ratais važinėti? Jie važiuoja aikštelėje 5kmph, o mašina visa dreba. Kas butu prie 90kmph? Kažkaip tą pakabą paliko didesni įspūdi nei ratai.
ArturasArturas 2018-06-29 20:42
kazkaip neatrodo labai patikimai tie viksrai. Vaziuojant su padanga pripusta oro, ji sugeria nemaza dali smugiu i pakaba, netgi run flat tuscia padanga siuo aspektu geriau. Dabar kiekvienas smugis tiesiai i metala, nebent pakaboj darys kazkokius horizontaliu smugiu amortizacinius mechanizmus, bet valdomumas didesniu greiciu teoriskai turetu stipriai nukenteti. Jei viskas butu taip paprasta, jau seniai vazinetumem su beorem padangom ir tik karts nuo kartu nuvaziuotumem pasigilinti protektoriaus:) beje, jau buvo pasidare su viksrais: https://en.wikipedia.org/wiki/Humvee#/m ... treads.jpg tik kazkaip neteko girdeti, kad kur naudotu. Vaziuojant didesniu greiciu zvyrkeliu/bekele turetu buti smagus dratas