Tai, kaip dabar važinėjame po miestus, ateityje bus nesuvokiamas dalykas: jau matosi 6 pagrindinės kryptys, kas ir kaip keisis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-07-02 12:06
"Iš tikrųjų – truputis infrastruktūros planavimo ir mes galėsime įkrauti automobilius, kol lauksime prie raudono šviesoforo signalo" ----- va cia yra visiska nesamone. jei taip padaryt - tai dirbtinai didins kamscius. technologija turetu but atvirkstine - krauniesi kai vaziuoji. dar geriau, kad kuo daugiau pasikrauni, kai greiciau pravaziuoji. o ne kai stovi ir darai kelio kamsti. as padaryciau atvirksciai - kad papildomai praradinetum energija - jei stovi kelyje. kaip mokesti uz kelio kamsti. ir bonusai - jei tavo pravaziavimo greicio vidurkis geresnis nei koks nors nustatytas lygis. tie kur stringa kamsciuose ir yra ju kaltininkai. prades galvot, kai prades uz tai moket. gal rinksis alternatyvius marsrutus ar gal isvis nebevaziuos, ar gal spaus darbdavius darbo laika keist ir pan. o kol nesusimoka - tai sedi kamsciuose ir dar kitiems prota knisa
miiinnde 2018-07-02 14:01
Dekoju uz pastabas. I Jusu protingas mintis projektuojant ateities miestu infarstuktura bus buitinai atsizvelgta
sub 2018-07-02 14:24
Bl nenoriu keiktis, bet šitas veikėjas mane nervuoja. Pats nukopina sakinį iš straipsnio, pats bando kažką komentuot ir pats prisišneka, po to verkia kodėl visi minusuoja jį. Logikos 0. Sėkmės nestovint prie raudono signalo. Kokie tau kamščiai, privaloma visiems stovėti prie raudono šviesoforo signalo, jei tuo metu krausis automobilis, tai tik laiko taupymas, o ne kamščių darymas.
kestutisz 2018-07-02 20:58
Viskas logiška, jau dabar pilna pensininkų negalinčių pajudėt užsidegus žaliai, tai su tokiu bonusu sėdėtų iki pamėlynavimo. Nebent aišku automatika neleistų ir startuotų visi privalomai kartu. Bet aš asmeniškai traukiniko irgi nenoriu. Bo anksčiau ar vėliau atsiras skylių ir iš utopinės nesąmonės viskas pavirs distopija su virtinėmis avarijų. (taip, aš IT'šnikas ir taip, aš labiau tikiu reflexais nei tobulu kodu/sistema :)
miiinnde 2018-07-03 14:08
Na, ir... Atrodo ir technikos zmones diskutuojat apie raudono sviesoforo problema... o ji juk taip paprastai issprendziama. Zalias uzsidege, krovimas issijunge, ir kur tada tikslas stoveti ilgiau nei privaloma?