Pasirodys jau antrasis „Samsung“ flagmanas dar šiais metais: nutekėjo informacija apie „Samsung Galaxy Note 9“ su 8 GB RAM, 512 GB vidinės atminties ir 4000 mAh baterija  ()

„Samsung Galaxy Note 9“ pasirodys po mažiau nei dviejų mėnesių. Tai bus antrasis „Samsung“ flagmanas, pasirodęs šiais metais. Prietaisas vėl turės laiko pranašumą prieš „Apple iPhone“ seriją, kuri turėtų pasirodyti rugsėjį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-05 Pasirodys jau antrasis „Samsung“ flagmanas dar šiais metais: nutekėjo informacija apie „Samsung Galaxy Note 9“ su 8 GB RAM, 512 GB vidinės atminties ir 4000 mAh baterija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eldar Murtazin iš Rusijos leidinio „Mobile-Review“ patvirtino kelias detales apie pasirodysiantį „Samsung“ telefoną.

Viena įdomi detalė yra ta, kad „Samsung“ daugiau nebegamins „Galaxy Note 8“, kadangi kompanijai nepatinka palikti abu tos pačios serijos prietaisus rinkoje. Tai blogos žinios vartotojams, kurie nėra itin sužavėti flagmano technine įranga ir dairosi pigesnio varianto. Labiausiai šis sprendimas neramina dėl to, kad „Samsung“ neatliks didelių dizaino pakeitimų, todėl vartotojai turės pirkti seno dizaino telefoną už didesnę kainą.

Pasak Murtazin, vienintelis pastebimas išorinis skirtumas tarp „Note 9“ ir „Note 8“ yra horizontali galinė kamera su pirštų antspaudų skaitytuvu po ja. „Galaxy Note 9“ galinė kamera turės kintamos diafragmos sąranką, panašią į esančią „Galaxy S9“ serijoje. Taip pat bus pagerintas fotografavimas esant mažam apšvietimui bei stabilizacija. „Samsung“ pagerino „S-Pen“, kuris dabar palaiko „Bluetooth“ ryšį ir turi naujus darbo rėžimus, kurie pademonstruoja kompanijos ketinimus prietaisu suvilioti verslininkus.

Ankstesniuose ganduose buvo rašoma, kad „Galaxy Note 9“ turės gana didelę bateriją. Panašu, kad šios detalės buvo tikslios, kadangi Murtazin patvirtino didelės talpos baterijos buvimą šiame prietaise. Pasak jo, „Galaxy Note 9“ baterijos talpa sieks 4000 mAh, todėl prietaisas svers daugiau negu jo pirmtakas.

„Samsung“ taip pat išleis „Galaxy Note 9“ variantą su 512 GB vidinės atminties, kuris naudos 8 GB RAM. „OnePlus 6“ ir „Xiaomi Mi 8“ panaudojo 8 GB RAM savo telefonuose, o „Samsung“ nori pademonstruoti, kad toks kiekis reikalingas tik „planšetofonuose“. „Note 9“ palaikys microSD, todėl nereikės jaudintis dėl nepakankamos vidinės atminties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai ()