Ar tikrai avarijos metu saugesnė elektromobilio baterija nei benzino bakas? Po avarijos Floridoje „Tesla“ elektromobilio baterija tapo beveik neužgesinama (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2018-07-06 11:51
&%^#&^ idiotai. greitis viršytas kokius 5 kartus, dėl avarijos kalta tesla? vat būtų smagu jei dėl tokių zirzlių ir politikų navigacija taptų privaloma komplektacijos dalis ir mašina atsisakytų važiuoti greičiau nei leidžiama. Kažkam kyla klausimų kodėl dega ir sunkiai užgesinamos ličio baterijos? Tai gal tada eikit rašyt apie madas ir žvaigždes, technologijų skiltyje tokiem žurnalistam ne vieta.
AAA000 2018-07-06 14:56
na apsitaskyt benzinu ir uzsidegt manau irgi nera labai saugu - bet vazineja kazkaip zmones... dujos aplamai sprogsta, kad mesgalius tik surankioja, bet uztat netersia... o va dyzelis faktiskai isvis sunkiai uzsidega savaime, ir visiem kazkaip pofig - uzdraudineja... akumuliatoriai manau kazkur dyzelio lygyje pagal sauguma uzsidegimui ir sprogimams. siaip Teslu akumu sistema viena is sudinesniu, nes nekokybiskai padaryta ir prikista pertekliniu sistemu, kaip ausinimas, negriztamas celiu atsijungimas, ikrovimu sistemos prastas standartiskumas (pritaikyta USA kaimui, nors nori pardavinet pasauliniu lygiu...) ir pan sitoj vietoj tures dar jie globaliu problemu is klientu puses...
Nerkus 2018-07-06 18:00
Būdavo laikai kai siųsdavomės crack'us, kad nulaužti kokią nors programėlę, o dabar reiks mašinas nulaužinėti
immortallt 2018-07-06 21:15
O kas nors VDV mašiną degančią gesinot? 2 minutės ir jos nebėra. Po 2 minučių ir gaisrininkai nebeužgesins, tik kontroliuos, kad neplistų.