„Kada tai įvyks ir kaip aš nežinau, bet kriptovaliutų galas bus liūdnas“: jau pildosi Warreno Buffeto žodžiai – mirusių kriptovaliutų sąrašas plečiasi akyse

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mch0lic 2018-07-26 15:11
Tai, kad jau kuris laikas BTC ~8kUSD. Visiem užsipirkusiems alt coin'ų sekmės, kažkas pasidarė babkių ant bangos iš jūsų kvailumo ir godumo
daynewss 2018-07-26 16:15
Bitcoin'o, kaip ir bet kurio burbulo, kaina priklauso nuo to, kiek kvailių tuo metų nori į burbulą išmesti savo pinigų. Kaip ir su nafta, NT ir t.t.
Pjovėjas 2018-07-26 16:53
Oi tik nepainiokit bitcoino su nafta. Naftą bet kuriuo atveju praktiškai naudoja, kaip žaliavą, arba bent kurą. Todėl jos vertė kažkokia bus visada. Kaip ir nekilnojamo turto.
Pumper 2018-07-26 16:59
Visos tos kriptovaliutos užprogramuotos žlugimui vien dėl to, kad ateina laikas, kai jų kasimo išlaido tampa didesnės nei kaina. O kai daugiau nebegali iškasti, tai kas dar investuos tikrus pinigus į ją, kai yra tūkstantis naujų?
Elite 2018-07-27 01:03
Elite 2018-07-27 01:40
Žmonės, ne per už ilgo popierinių pinigų neturėsim, va tada ir suprasim ką iš vis reiškia necentralizuota kripto valiuta. Man labai gaila, kad daug kas nesupranta kokios bus pasekmės kai visi savo ponigus laikys bankuose skaitmeniniu būdu atsižvelgiant į https://www.nationaldebtclocks.org/ . Kaip visada, kentės piramidės apačia.. O kad daug kripto valiutų subliukš, tai faktas, nes beveik viskas apie spekuliavimą, bet niekas nesako, kad naujų neatsiras. Neužilgo išpopuliarės Kriptomatai, ir bus didelis karas tarp bankų ir kriptovaliutų(kur "bankas" pas visus namuose giliai užšifruotas). Ir čia tik mano požiūris, niekam neperšu, visi suklysta.
Pumper 2018-07-27 08:20
Tik visiškas idiotas gali labiau pasitikėti kriptovaliutom nei bankais. Tas tavo kriptovaliutas gali bet kada pavogti ir nieko tu neatgausi, nes niekas negarantuoja saugumo. Kiek jau kartų "bankrutavo" visokie bitkoinų treideriai ir dingo visi jų saugomai "pinigai"? Kiek kartų hakeriai nupizdino bitkoinus, kiek kartų žmonės pametė/prarado savo laikmenas su bitkoinais? Ir niekas nieko neatgavo, nes valiuta nereguliuojama, todėl nesaugoma, niekas nesuteikia garantijų, ką jau kalbėti apie 20-25% vertės svyravimus per parą. Ir jei jau įsivaizduoji, kad kriptovaliutos yra rimta konkurencija bankams, tai kodėl niekas nuostolių ar pelno neskaičiuoja tais pačiais bitkoinas, vietoj to kad perskaičiuotų į dolerius, kodėl visi skuba bitkoinus parduoti už dolerius pirmai progai pasitaikius, vietoj to, kad laikytų savo stebuklingus nekontroliuojamus pinigus kriptovaliutų pavidalu?
Absoliutas 2018-07-27 09:44
Jeigu tu pamesi pinigine su pinigais, tau irgi niekas nieko nekompensuos. Paziurek, kiek telefoniniai sukciai "pavagia" pinigu is bobuciu kurios laiko pinigus bankuose. Ar joms kasnors grazina tuos pinigus? NE!
PovilasIT 2018-07-27 12:52
Na kad neliks grynuju pinigu, tai faktas, ju ir turi nebuti, tik dar turi praeiti laiko, mes jau kogero to nesulauksim, apskritai crypto ir pats blockchain yra dar labai jaunas, bet si technologija netolimoje ateityje pakeis daug ka. Nekalbu apie crypto, ar spekuliavima, kalbu apie inovacijas pasaulyje. Bloku grandine kur nieko negali klastoti ir viskas matoma "Ledgeryje" jau yra nerealu, o jos pritaikymas yra labai platus.
Pjovėjas 2018-07-27 13:03
Kažkada teko girdėt interviu su IT specialistu. Tai jis ir prognozavo, kad kriptovaliutos ateityje nebus pinigais, o block-chain technologija bus naudojama, kaip kažkoks protokolas kituose procesuose. Jo mes net nepastebėsim, tiesiog ant jo "suksis" kiti technologiniai dalykai. O dėl elektroninių pinigų kitiems: tai mes jau ir dabar turim kuo puikiausiai veikiančias "negrynų" sistemas: VISA, MasterCard ir kiti. parašykit vietoj USD/EUR banko išrašuose kokį norit užrašą/pavadinimą jų esmė nuo to nepasikeis.
PovilasIT 2018-07-27 13:20
Tai is tiesu ir dabar kriptovaliuta nera pinigas:) dar daug kas net nesupranta kaip ja pavadint ir kontroliuot. Tiesiog ji tik turi savo verte, kuria nustato patys zmones, jeigu kazkam labai reiks tu "zetonu" kaina kils, arba atvirksciai kaip niekam nebus idomios kaina kris. Yra beda su grynais pinigais, mes juos galime issigrynint o kur jie ir kaip keliauja neaisku, aisku bankai niekur nedigns, dar net butu geriau kad kazkas kontroliuotu kriptovaliutas, tada didesni pinigai nebijotu investuoti, dabar tik toks spekuiavimas vyksta. Nebent kazkoks coinas isleis super naudojama platforma, produktus ir t.t. tuomet jau niekas nesustabdo kainos augimo, tik siuo metu jau neuzteks fundementaliu dalyku, reikia kazko daugiau. As isvis nesuprantu kuo tas btc taip visiems patinka, yra kruva idomesniu coinu, tik ar pazadai neliks pazadais:) todel cia ir reikia kontroliavimo. Gali buti kad ateityje blockchain technologija susijes darbas bus geriausiai apmokamas. As pozityviai ziuriu i sita reikala, gal nepirmiausiai kaip i kriptovaliutas bet #1 blockchain. taip kad pacios kripto jau niekur dingti neturetu. Ateities niekas nezino, tai net juokingiausia kaip sako kad crypto zlugs, arba kad bus btc kaina 50k usd, tokiu maziausiai klausytis reikia.
daynewss 2018-07-27 13:44
Jei pamesiu piniginę su banko kortele, tai man pagamins naują kortelę ir pinigai niekur nedings. Nematai skirtumo?
immortallt 2018-07-27 15:20
Blockchain, kaip dabar yra, netinkama naudoti technologijų inovacijoms. Kodėl? Pagrindinė priežastis energijos sąnaudos. Pvz., pereiti elektros tinklams vertinama, kad trečdalį elektros pats blockchain sunaudotų. Kas pasiryžę už elektrą mokėti trečdaliu daugiau?
Taspac 2018-07-28 16:29
Viskas baigsis atsiradus kvantiniems kompiuteriams. O tai ne už kalnų
Myslius 2018-07-28 19:38
Geras komentaras
Eič 2018-07-28 20:55
Bus įdomu kvantiniu kompiuterių vartotojams.