Nauji gandai apie „Galaxy S10“: turės unikalų ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2018-07-31 09:46
Kai telefonai neturėjo pirštų atspaudų skaitytuvų, niekam jų ir nereikėjo, o dabar tai sureikšminta kaip nežinau kas.
amas 2018-07-31 10:42
Nes iš neturi ką naujo pasiūlyti. Man atrodo čia kaip kokia riba prieita, kai nebėra prasmės vis naujo telefono pirkti. Note3 naudoju nuo išleidimo ir tik kamaros geresnės norėčiau, pats telefonas be jokių priekaištų, tik beteriją pasikeičiau, dėlto naujuose užkijuoja baterijas.
Nukainotas 2018-07-31 10:47
Aš Note 2 :) Irgi geresnio low light fotiko norėčiau.
Eič 2018-07-31 10:53
Kol nepabandai, gal nelabai supranti. Labai smagu, kai atrakinti telefoną užtenka vos paliesti tam tikrą jo vietą, o ne piešti/pin kodus vesti. Nebent jokios apsaugos nenaudoji, tuomet jokio skirtumo realiai.
Gediminas Jurgaitis 2018-07-31 11:46
Naudoju senuką sgs7e ir neturiu jokių priekaištų, atspaudų skaitytuvo man nereikia, nors veikia puikiai jis ir s7e. Kamera puiki, aišku lyginant su s 9+ ji atsilieka, bet ne tiek, kad kločiau 1000€+ už naują telefoną. Telefonų tobulėjimas sustojo, kameros šiek tiek patobulėja, bet ir tai labai nežymiai, pvz. S7 nuo s8 beveik nesiskiria. S7 nuo s9 jau šiek tiek skiriasi, bet tik tamsoje, diena skirtumai niekiniai. Jei dirbtinai nepradės kokiais updeitais senesnių modelių dabaiginėti, tai manau dar porą metų mano s7 tarnaus be problemų.
Finalfour 2018-07-31 13:47
Nusisnekat ir tiek, skalsu kalbos. Is serijos "mano 2008 pasatas puikus, niekuo ne geresni tie 2018 modeliai, ir is viso, geras masinas baige gaminti ties 2000". Be zodziu....
sub 2018-07-31 14:32
Aš galvojau dizainą Samsung nustojo kopijuoti nuo Apple nuo kokio S7. Bet pasirodo grįžta į tą pačią vagą ir atrodys taip pat baisiai kaip ir Iphone X.
Finalfour 2018-07-31 14:53
O koki dizaina galima sukurti, kai visas telefono korpusas yra tik ekranas?
amas 2018-07-31 15:52
O tai ką naujas telefonas daro geriau, galiu prirašyt daugiau durnų komentarų ar ką? Apsai geresni? Be truputi geresnės kameros ir pirštų antspaudų skaitytuvo? Dizainas tai kažkoskia nesamonė, neperki knygos dėl dizaino, telefonas panašiai naudojamas, nežiūri naudodamas kaip atrodo iš galo, žiūri į ekraną, skaitai žiūri video, apsais pasinaudoji. Kamera centre ar kampe, koks skirtas? Mašina tai trupusi susinaudoja, nusidėvi mechaniškai, telefonas be kelių įbrėžimų, veikia visiškai kaip naujas, taigi palyginimas čia netikęs. Jei galėčiau mašina būtu tik išperkamają nuoma ir nesenesmė nei du metai, visiškai įsigyti yra pinigų išmetimas. Taip nėra vien dėl to, kad šiuo metu nesu tikras kurioj pusėj vairo reikia. Gali būt tai pasikeis, kai mašinos taps elektrinės, mažiau mechanikos, jei akumas bus keičiamas nesudėtingai irgi nebus prasmės jas keisti taip dažnai. Nebent norėsis gražesnių lempų?
Finalfour 2018-07-31 18:44
Tame ir problema, kad tamsta sprendi pagal save. O tai dazniausiai 90 % atveju buna klaidinga ir subjektyvu. i tokius dalykus reikia pasiziureti objektyviai. Jeigu gamintojai leidzia milijonus tam, kad sukurti dizaina, supresti kurioje puseje bus kamera, kur skaitytuvas, kokia bus spalva ir kiek laipsniu bus islenktas ekranas ir panasiai - vadinasi tai SVARBU. Nes verslas be emociju. Jam svarbu pelnas. Jei tokie dalykai nebutu svarbus, verslas nekistu nei vieno cento, nes tai nuostoliai. O jei kisa milijonus 0 vadinasi vartotojams tai SVARBU. Svarbu be galo. Tau gal nesvarbu, sakysi mano draugam nesvarbu, bet tu negali to sakyti uz viso pasaulio populiacija. O verslas daro tyrimus, ir mato, kad milinonams zmoniu yra be galo svarbu, kaip atrodo telefonas. Dabar sakysi, kad mases yra tupos, o tu vienas protingas. O vat sito geriau nesakyk, nes toks argumentas labai parodo kai ka, kas yra atvirksciai.
amas 2018-08-01 09:52
Tai kamera kaip ir turi savo vieta, yra vienas su priekine kamara apačioje ir tiek. Koks dar ten dizaimas, stačiakampis ir tiek kur išeina ten tuos komponentus ir sukiša, nelabai turi pasirinkimo, milijonų tai nekiša. Šeip jei pagrindinę kamera įdėtu per vidurį, gal gušai nustotų filmuot stačiu telefonu. Užapvalint kampus nereikia sukišt milijonų.
Kyborg 2018-08-04 02:06
Tikrai komponentus sukiša ne ten kur išeina. Palygink kad ir S8 su S9, pastarajasis nors labai panašus telefonas, bet pirštų antspaudų skaitytuvas daug patogesnėje vietoje. P.S. O koks tau skirtumas kaip glušiai filmuoja? Ar mėgsti glušių filmukus žiūrėt? Tai šį tą ir apie tave pasako...