Manote, jog „Windows“ integruota nemokama „Defender“ antivirusinė programa yra niekam tikusi? Štai ką rodo „AV-Test“ atlikti bandymai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-08-05 11:04
Kažkada Avast buvo gėris, bet dabar su savo šlykčiom reklamom jau užkniso. Įtariu, kad trinsiu lauk ir liksiu tik su defenderiu.
Ezekas 2018-08-05 18:30
Neskleiskit melagysčių. Win defender yra (kaip ir buvo) viena iš prasčiausių antivirusinių (lyginant su kitom). Itin stipriai lėtina kompiuterius (ypatingai senesnius). Jei įdomu pamatyti testus, labiau atitinkančius realybę, žiūrėkit AV-Comparative testus (jie yra labiau atitinkantys realybę)
Baisuols 2018-08-05 19:02
Gal laikas atsinaujinti, jei jau PC antivirusinė lėtina. 10 metų senumo PC tai nelėtina.
Wolfy 2018-08-05 23:01
Darbe visose kompiuteriuose tik Windows Defender yra naudojamas, gal ir pačiam vertėtų tik prie jo pereiti, bet vis neprisiruošiu atsisakyti antivirusinės antraeilės.
vanduo4 2018-08-06 02:44
Windows defender ir antivirusinės, pagal nutylėjimą, turi atlikti skirtingus vaidmenis, kadangi Microsoft nenorėjo daug investuoti į virusų gaudymą, tad tai paliko kitiems gamintojams; - Windows defender pirminė paskirtis - apsaugoti operacinę sistemą (nuo virusų, pažeidžiamumų, įsilaužimų), todėl virusų, kurie nekenkia pačiai sistemai - ji negaudo, tai atlieka antivirusinės; - Antivirusinės gali ir dubliuoti defender veiksmus, tad perkant paketą reiktų rinktis tai ko nedaro defender - saugus naršymas internete, internetinė banininkystė, failų apsauga nuo virusų; - Netgi microsoft jau įdiegė įrankį disko vietos optimizavimui išvalant visokį šlamštą. Anksčiau tai atlikdavo antivirusinės.
pe3 2018-08-06 10:21
Netiesa, defenderis su defaultiniais nustatymais fone skanuoja ir failus (ir ne tik sisteminius). Daug antivirusinių teko išbandyti, bet man asmeniškai tai defenderis neturi lygių. Antivirusinė yra kaip priekaba automobiliui, jei naudoji defenderį + kitą, tai važiuoji su dviem priekabom, todėl nereiktų tikėtis, kad taip pat "trauks". Natūralu, kad OS'o gamintojas gali padaryti tam OS'ui optimaliausią antivirusinę. Beje, kažkada microsoft'as buvo išleidęs superinį "Microsoft antispyware" ~2006m, tai manęs nestebina, kad ir AV gerą gali palaikyt.