„Xiaomi“ dukterinė kompanija pristatė neįtikėtinai pigų flagmaną: skelbiami nuolaidų kuponai išankstiniams užsakymams „Poco F1“ su 20Mpx priekine kamera, „Snapdragon 845“, dirbtiniu intelektu ir juokinga kaina (Video)  ()

Kinijos bendrovė „Xiaomi“ oficialiai pristatė pirmąjį išmanųjį telefoną su nauju savo prekės ženklu „Poco“, kuris turėtų sudominti ieškančius maksimalios spartos už prieinamą kainą. Kas tai yra „Poco“? Tai nauja dukterinė „Xiaomi“ kompanija, kuri gamins bent jau telefonus. Pirmasis šios įmonės gaminys pasižymi itin aukštos klasės specifikacijomis ir labai žema kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Geekbuying - su nuolaidų kuponu AKYROZSL „Xiaomi Poco F1“ 6/64GB kainuoja €325.54. Nemokamas pristatymas į Lietuvą registruotu paštu. 

Poco F1“ gavo galingą aparatūrą ir berėmį ekraną su 6,18 colių įstrižaine. Matricos kraštinių santykis yra 19:9, o raiška 2246×1080 taškų. Viršuje yra išpjova, tačiau speciali funkcija sąsaja leidžia jį „paslėpti“.

Techninės įrangos pagrindu tapo šiuo metu galingiausia „Qualcomm“ mobilioji platforma „Snapdragon 845“ su aštuoniais „Kryo 385“ branduoliais. Keturi iš jų veikia iki 2,8 GHz dažniu, o likęs kvartetas skirtas mažiau resursų reikalaujančioms užduotims ir gali pasiekti 1,8 GHz ribą. Grafiką apdoroja didelio našumo valdiklis „Adreno 630“.

Pats pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Primokėjus daugiau, bus galima gauti telefoną su 128 GB vidinės atminties, o daugiausiai kainuos 8 GB RAM ir net 256 GB ROM versija.

Neabejotinai, bet kurios konfigūracijos „Xiaomi Poco F1“ yra pigiausi modeliai su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi iš to kas šiemet jau buvo pristatyta.

Ekrano yra išpjovoje įtaisyta 20 megapikselių kamera ir jutiklių rinkinys. Pagrindinė kamera sudaryta derinant 12 megapikselių „Sony IMX363“ ir 5 mln. taškų „Samsung“ jutiklius. Šalia rasite dvigubą LED blykstę.

Kaip ir įprasta naujausiems „Xiaomi“ telefonams, taip ir šis, turės dirbtinį intelektą, skirtą fotografavimo situacijų įvertinimui ir geresnių kadrų užfiksavimui.  

Išmanusis telefonas turi įdiegtą infraraudonųjų spindulių vartotojo veido atpažinimo sistemą, kuri atlieka identifikavimą per 0,4 sek. ir veikia net tamsoje. Korpuso gale įtaisytas pirštų atspaudų skaitytuvas.

Naujiena gavo Wi-Fi 802.11ac (2.4 / 5 GHz) ir Bluetooth 5 belaidžių ryšių adapterius bei  GPS/GLONASS imtuvą. Yra USB tipo C prievadas ir 3,5 mm ausinių lizdas.

Už maitinimą atsako 4000mAh talpos baterija su greito įkrovimo funkcija „Qualcomm Quick Charge 3.0“. Realizuota „Hybrid Dual SIM“ (nano + nano / microSD) sistema.

Išmanusis telefonas naudoja operacinę sistemą „Android 8.1 Oreo“ su MIUI vartotojo sąsaja, kurią gamintojas žada vėliau atnaujinti iki „Android 9.0 Pie”.  Taigi, programiškai tai bus identiškas išmanusis telefonas kaip ir dauguma kitų „Xiaomi“ vardu pažymėtų įrenginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(14)
(6)
(8)

Komentarai ()