Beveik kaip laimėti loterijoje: jaunuolis močiutės garaže surado pamirštą „Lamborghini Countach“  ()

Lankydamasis pas močiutę jaunas amerikietis nepraleido progos patikrinti jos garažo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaikinas įtarė, kad viduje gali rasti šį tą vertingo ir neklydo – šūsnyje beverčių daiktų apdengtas užtiesalu stovėjo 1981 metų „Lamborghini Countach“.

Toks netikėtas radinys labai pradžiugino vaikiną. Jis pripažino, kad superautomobilis buvo visas dulkėtas, o vietomis matėsi rūdys.

Visgi, anot jo, tai vis tiek yra pats geriausias „Lamborghini“.

Priklausė seneliui

Nuotrauką su žinute apie tai, kur rado superautomobilį, jis patalpino „Reddit“ tinkle. Neeilinio atradimo istorija sužavėjo tūkstančius internautų.

Vyras paaiškino, kad amžiną atilsį jo senelis savo laiku užsiėmė egzotiškų automobilių nuoma. „Lamborghini“ įsigijo 1989 metais, tačiau kai išaugo draudimo kainos, jis buvo priverstas atsisakyti verslo. Nuoma vyras jau neužsiėmė, tačiau superautomobilius parduoti delsė.

Daugiau nei 20 metų jie stovėjo apleisti lauke ir įvairiuose tam nepritaikytuose garažuose iki kol iškeliavo pas naujus savininkus. Bet šeima manė pardavusi jau visus automobilius, iki kol vaikinas nepatikrino vieno iš apleistų garažų.

Jis rado ne tik „Lamborghini“, bet ir prieš jį įspraustą „Ferrari 308“. 

Retas modelis

Baltos spalvos „Lamborghini“ yra neeilinis egzempliorius. Sprendžiant pagal išorės apdailą, tai yra „Countach 500S“ modelis, o tokių iš viso buvo pagaminta vos 321.

Galinius superautomobilio ratus per mechaninę penkių laipsnių pavarų dėžę suka 4,8 litro darbinio tūrio V12 tipo variklis, išvystantis maksimalią 375 AG galią.  Geros būklės tokio automobilio vertė siekia nuo 350 iki 450 tūkst. eurų.

Sprendžiant pagal nuotraukoje įamžintą vaizdą norėdamas gauti panašią pinigų sumą dabartinis savininkas turėtų šį „Lamborghini“ restauruoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()