„Lada“ parodė, kas pakeis senutę „Niva“ - pristatė „4x4 Vision“ koncepcinį automobilį (Video)  ()

Maskvos automobilių parodoje „Lada“ pristatė „4x4 Vision“ koncepcinį modelį, su kuriuos atskleidė, kaip atrodys naujos kartos visureigio dizainas. Pranešama, kad serijinė gamyba bus pradėta 2020 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

4x4 modelis, plačiau žinomas kaip „Niva“ arba VAZ-2121, be esminių pakeitimų gaminamas nuo 1977 metų. Tai archajiškas visureigis be komforto kompromisų ir tuo atžvilgiu šiek tiek primena kultinį „Land Rover Defender“.

Koncepcinio modelio dizaine buvo pritaikyti dabartinės „Lada“ gamos stiliaus elementai. Labiausiai pastebimos iš populiaraus „X-Ray“ miesto visureigio perimtos „X“ formos radiatoriaus grotelės, LED žibintai ir to paties pavidalo reljefas ant kėbulo šono.

„4x4 Vision“ pristatymas video siužete

Kitaip nei klasikinė „Niva“, naujasis modelis turi penkerias duris, tačiau stengiantis atkartoti originalo stilių galinės yra tarsi užmaskuotos kėbule.  Visureigis aprūpintas didžiuliais 21 colio skersmens lengvųjų lydinių ratlankiais.  Viduje įrengti du dideli įrangos ir multimedijos valdymo ekranai bei modernus švelnių tonų apšvietimas.

„Lada“ neseniai tapo „Renault“ grupės dalimi, o koncernas stengiasi atnaujinti visą rusų gamintojo gamą. Skelbiama, kad iki 2026 metų bus paruošti aštuoni nauji modeliai, o dar devyni – atnaujinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(17)
(7)
(10)

Komentarai ()