Šio elektromobilio niekas negalvojo gaminti serijiniu būdu, bet reakcija buvo tokia, kad teko keisti visus planus: sulauksime klasikinio šedevro? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

shift 2018-09-10 21:41
Įdomu kaip su crash test'o rezultatais bus? Įtariu, kad su šių laikų saugumo standartais tas kėbulas nesuderinamas. Šiaip automobilis tikrai dailus.
audriusn 2018-09-10 22:19
o kuo jis skirsis nuo tarkim tokio? kebulo paneles galima padaryt kokios nori formos https://i.pinimg.com/originals/fd/c8/b7 ... d3fb53.jpg
shift 2018-09-10 22:45
Tavo įdėtas pavyzdys yra šiuolaikinio SuperCar'o kuriame vairuotoją saugo anglies pluošto monokokas, airbag'ai, TRC, ABS, kėbulas suprojektuotas naudojant pažangias kompiuterizuotas projektavimo sistemas, apskaičiuotos visos įmanomos deformacijos. Tuo tarpu šitas Jaguaras yra iš tų laikų, kai mašinas braižydavo rankomis ant popieriaus, o apie EuroNcap žvaigždutes dar niekas negalvojo. Todėl natūraliai kyla klausimas ar automobilis, kuriame net saugumo lanko nėra įrengta, kuriame nebūdavo oro pagalvių, nebūdavo diržų įtempėjų, bus pakankamai saugus? Ar visgi bus atlikta rimtų modifikacijų kas reikšmingai atitolintų nuo autentikos?
audriusn 2018-09-11 12:33
Noble pagamintas "by a bloke in a shed" is plieninio vamzdinio remo apkabineto anglies pluosto kebulo panelem. Elektrinis E-Type panasus. Remas ant kurio susukti pavaros agregatai ir batareike. Nuo autentikos jis pakankamai toli. Anglies pluosto apdaila, LSD ekranai. Noble https://www.watchprosite.com/automotive ... 8.7055248/