Kodėl didžiuosiuose lėktuvuose nėra parašiutų keleiviams? Ar tai pagerintų saugumą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ciklonas 2018-09-12 16:50
o kas jei irengtu kapsule kuri butu atspari ugniai,kiek imanoma patvari ir amortizuojanti kad avarijos atveju atsiskirti nuo pacio lektuvo padidinant tikimybe isgyventi?zinoma tai butu labai brangu,nepatogu- tuom viskas ir pasakyta.
AAA000 2018-09-12 18:33
galima irengt parsiutus kresluose. nuleistu automatiskai su visu kreslu. cia issikalineja su tais "apmokinimais". nespetu sokinet net ir "apmokyti". sistema turi but automatine, kaip oro pagalves automobiliuose. bent vienas praejot kursus naudotis airbagais? galima irengt bendra korpuso parasiuta. nusaudo sparnai ir uodega ir nuleidzia korpusa. tiesiog eiliniai keleiviai nesvarbus. jie tik krovinine mesa. verslui svarbu tik ju pinigai uz bilietus. svarbus klientai turi parasiutus. o vat tie kur ypac svarbus - pvz kosmonautai - tai ir is kosmoso gyvus nuleidzia net ir per visokia ugni atmosferoj slegis matai "blogas" gyvus nuleidinet . lektuivu kompanijoms avarijos atveju tiesiog pigiau uzmust klientus ir draudimus ismoket...islike gyvi paskui visokias pretenzijas rasineja ir uzknisa ieskiniais... plius nereikalingi liudininkai del betvarkes. nukrito skraidantis karstas - lavonus isrankioja, gelyciu nuperka ir dar irodinek, kad cia kompanija kalta. cia "teroristai" kokie nors kalti, ufonautai, musiu spiecius ar pilotui smegenys nuciuoze - is ju zala ieskokites... kad "taupo svori" - cia pasakeles ypatingiems kvailiams.
immortallt 2018-09-12 21:32
O kas jei pamotų stebuklinga lazdele, ir avarijos vietoje visus prikeltų? Manau mano scenarijus realistiškesnis.
Xdmin 2018-09-13 09:01
Arba reikia uzdrausti lektuvams gesti, kristi ar kitaip kelti gresme. Ir problemos kaip nebuta PS: dar reikia uzdrausti vartoti alkoholi visiems esantiems lektuve kol lektuvo varikliai veikia
LinasB. 2018-09-17 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=UuNWPd-kl58 atsakymas į tavo klausima.