Nepirkit nei vieno iš naujausių „iPhone“ telefonų, kol neišbandėte „iOS 12“ operacinės sistemos savo įrenginiuose – kantrybė gali jus apdovanoti  ()

„Apple“ kompanija ruošiasi šią savaitę pristatyti tris naujus „iPhone“ modelius: „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir „iPhone XR“. Pirmiausiai bus galima įsigyti „iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“ modelius, o spalio pabaigoje turėtų pasirodyti ir „iPhone XR“. Tačiau jei galvojate apie naują ir prabangų „iPhone“ telefoną, kuris pakeistų jau turimą „iPhone“, prieš priimdami galutinį sprendimą turėtumėte palaukti, kol pasirodys naujoji „iOS 12“ operacinė sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji „iOS 12“ operacinė sistema pasirodys per artimiausias dienas ir turėtų gerokai patobulinti „iPhone“ telefonų veikimą, o didžiausi privalumai pasireikš padidėjusiu darbo našumu bei greičiu. Ir kas svarbiausia, taip nutiks net ir su senesniais „iPhone“ telefonais.

„Apple“ kompanija teigia, kad „iPhone 6S“ telefone programėlės bus paleidžiamos 40 % greičiau, o kamera įsijungs net 70 % greičiau, nei kad tai vyksta dabar. Ir viskas bus dėka naujosios „iOS 12“.

Programėlių kūrėjai ir kiti specialistai, dirbantys šioje srityje, jau anksčiau turėjo galimybę išbandyti ir pritaikyti savo programas prie beta „iOS 12“ versijos ir jie informuoja apie puikiai veikiančius naujosios programinės įrangos patobulinimus senesniuose „iPhone“ išmaniuosiuose telefonuose.

Žinoma, naujas ir blizgantis išmanusis telefonas suteikia didelį malonumą, tačiau vargiai už tuos sumokėtus pinigus gausite kažką tokio įspūdingo nei, kad jau gali turimas „iPhone“ telefonas. Juolab, kad jis gaus naujausią „iOS 12“ operacinę sistemą. Taip pat neverta pamiršti ir aplinkosauginio aspekto. Nepirkdami naujo „iPhone“ telefono, jūs padėsite aplinkai.

Buvusi EPA (JAV Aplinkos apsaugos agentūros aut. past.) vadovė, o dabar „Apple“ kompanijos Aplinkos, Politikos ir Socialinių iniciatyvų viceprezidentė Lisa Jackson per naujųjų „iPhone“ telefonų pristatymą teigė, kad „dėl to, jog jie (senesni iPhone telefonai aut. past.) veikia gerokai ilgiau, jūs jais galite naudotis ir toliau. Ir tolesnis naudojimasis jais yra pats geriausias dalykas planetai“.

Tad gal tikrai neverta skubėti pirkti naująjį „iPhone“ telefoną, o pirmiausiai išbandyti „iOS 12“. Galbūt būsite pilnai patenkinti vien tik atnaujinę savo turimą „iPhone“ telefoną ir sutaupę reikšmingą pinigų sumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(11)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: