Neįtikėtina: moteris iš lėktuvo pametė savo „iPhone“, bet rado jį visiškai sveiką  (3)

Ajovos valstijoje (JAV) gyvenanti moteris iš lėktuvo, skridusio 300 metrų aukštyje, pametė savo telefoną, tačiau vėliau jį surado – visiškai sveiką ir veikiantį, rašo yahoo.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sarvinder Naberhaus vietos televizijos – WHO TV – reporteriams pasakojo, kad po skrydžio ji telefoną rado pasinaudojusi programėle „Find My iPhone“. Ir po šio įvykio ji nusprendė, kad „Dievas turi puikų humoro jausmą“.

Amerikietė buvo nusprendusi smagiai praleisti savo laisvą laiką – paskraidyti senoviniu lėktuvu. Ji iš keleivio vietos fotografavo aplinką, tačiau vėjas pačiupo jos telefoną ir išplėšė iš rankų.

„Telefoną pasičiupo vėjas ir jis dingo. Pažiūrėjau į apačią – o ten kukurūzų laukai“, – televizijos žurnalistams pasakojo moteriškė. Lėktuvo pilotas buvo įsitikinęs, kad telefono, nukritusio iš tokio aukščio, ji niekada neras.

Tačiau po nusileidimo S. Naberhaus įsijungė „Find My iPhone“. Iš pradžių ji nieko nerado, tačiau prieš pat priimant sprendimą važiuoti pirkti naujo įrenginio kito telefono ekrane užsižiebė taškas žemėlapyje, rodantis jos „iPhone“ buvimo vietą.

Galų gale S. Naberhaus telefoną rado žolyne tarp namų. Ant telefono nebuvo nė įbrėžimo, jis veikė be jokių trūkumų.

„Jis gulėjo žolėje ekranu aukštyn. Tai buvo labai švelni, minkšta, aukšta žolė“, – džiaugėsi telefoną trumpam praradusi moteriškė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai (3)