Pasaulio vizija iki 2050-ųjų ir prognozuojamas Rusijos karas su Vakarais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-09-25 09:22
nu va - reiks konservuotu makaronu dabar uzsipirkt po kiek ten anukelis pardavineja?
daynewss 2018-09-25 10:22
Kai šunims kaulą numeta kremlius, tai ir loja taip, kad šeimininkui patiktų. Dažnai silpnapročiams iš rytų "jų sukurti dalykai", kaip šiuo atveju ši rašliava, atrodo kaip vienintelė tiesa, nes visa kitą "amerikos propaganda". Bukapročiai kritiškai mąstyti nesugeba ir priima tai kaip tikrovę, kaip kokią Vangos pranašystę, kuria tik kvailys gali netikėti.
iPienius 2018-09-25 11:43
pamenu, kai pasakojo apie tarnavima sovietinej armijoj, kad puse esamos technikos technikos nevaziuodavo, o dar dali dalimis ardydavo, kad galetu remontuoti likusia. idomu ar dabar situacija nors kiek pasikeitusi...
SaMaras 2018-09-25 12:20
Priklausomai nuo dalinio yra geriau, yra panašiai.. tik bėda tame, kad jie to seno šlamšto turi gyvą velnią ir dar šiek tiek.. O su jų gyvybių vertinimu tai turbūt pirma pasiųstų kelis tūkstančius senos vos krutančios technikos iš kurios tarkim pusė nepasiektų tikslo, bet likusią techniką vistiek reikėtų naikinti, o tada antra linija atvažiuotų tie keli vienetai super puper technikos prieš kurią jau gal ir nelabai turėtumėm kuo kariauti.. Ir matant kad naujos ginkluotės pirkimai stringa darosi baisu, kad nesugalvotų putleris eit va bank kol dar tos senos technikos yra..
lindemann 2018-09-25 16:30
Karas tarp Rusijos ir vakarų jau senai prognozuojamas, tik prognozuotojai skirtingi. Buvo variantas 2000-iesiems, kažkas kalbėjo ir apie 2012 ir turbūt dar daug prognozuotojų vos ne kasmet skelbia karą, tačiau logiškai pamąsčius, pats Rusijos elitas kažin ar labai nori karo, nes čia jau būtų all'in prieš visus odds'us. Grasinimas karu, branduoliniu ginklu, hibridiniai pavieniai konfliktai, visa tai rusai naudojama norint išsilaikyti valdžioje (jei ne Krymas, kažin ar Putinas būtų rinkimus laimėjęs), bandymas atgauti Sovietinės Rusijos įtaką pasaulyje ir išlaikyti vietinę įtaką pasienyje, parodant pro-rusiškoms šalims, jog bet koks didesnis susitarimas su vakarais neliks be atsako. Jeigu reikėtų lažintis dėl 2050-ųjų- politinė krizė Rusijoje ir blogiausias scenarijus- ekonomikos griūtis, rublio devalvavimas. Nes po Putino gali kilti daug konfliktų viduje, dėl valdžios.
AAA000 2018-09-25 20:05
as manau labiau tiketina kad kariaus su kokiu Kazachtanu ar Baltarusija del kokiu nors ekonominiu interesu. pvz jei batka kaip nors sugebes nuverst vietiniai ir pasuks i vakarus - manau rusu "pagalba" tikrai bus. Kinija atvirai nemanau kad lis Rusijon - turi savu neapgyvendintu teritoriju sociai. jie i jura lenda ir ten sociai problemu turi. aplamai ta Rusija baigia jau subyret. gali ir pati skilt i koki nors neprognozuojama darini ir vidinis karas but.
vanduo4 2018-09-26 16:28
- Monografijos autoriai patys atskleidžia kodėl parašė šią monografiją - Deja NATO plečiasi be karo ir deja be jokios propagandos. Tačiau jie sąmoningai nutyli šį faktą, nes Rusija tiesiog nepajėgi kovoti kitokiomis priemonėmis, kaip tik moksliškai grįsta propaganda.