Iš Europos sandėlių su nuolaidų kuponais parduodamas langus valantis robotas „Alfawise WIN660“: „10 metų rizikavau gyvybe valydama savo namo antro aukšto langus, tad dabar šis robotas mėgstamiausias mano žaislas“ („Alfawise WIN660“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise WIN660“ - tai langų valymo robotas. Savo idėja jis panašus į robotą-dulkių siurblį, tačiau technologija yra visiškai kita. Jis gali būti valdomas išmaniąja programėle arba pulteliu. Prie stiklo prisisiurbia vakuumo technologija ir lėtai juda zigzagu. Pirkėjai džiaugiasi, kad langų išorę gali nuvalyti nelipdami kopėčiomis, tačiau gamintojas primena visada naudoti saugos virvę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai - „Alfawise WIN660“ specifikacijos:

  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 PA
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 2,5 min.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba išmaniojo telefono programėle per „Bluetooth“.
  • Triukšmo lygis: 65 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 600 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis - >4 m.
  • Matmenys ir masė: 25,00 x 25,00 x 8,50 cm; 1,4 kg.

„Alfawise WIN660“ kaina

  • Gearbest perkant iš Kinijos sandėlio jam taiko 6 % nuolaidą ir jis kainuoja €159, tačiau siuntimas registruotu paštu papildomai kainuoja 12.64€, tad bendra suma su siuntimu pasidaro 171.64€
    Yra kur kas geresnis variantas perkant iš ES sandėlių - šiuo metu galioja du ribotos trukmės kuponai:
    - su kuponu GBSKU2163c iš Čekijos sandėlio („Fast-23“) ir pristatymo mokesčiais kainuos €153.05

    - su kuponu GBSKU2163a  iš Lenkijos sandėlio („Fast-08“) ir pristatymo mokesčiais kainuos €169.52
  • Aliexpress „Alfawise WIN660“ mažiausiai kainuoja €143, tačiau siuntimas į Lietuvą atsieis dar bent 20€ ir vyks iš Kinijos sandėlių, tad bendra kaina pasidaro apie 163-200€. 
  • Lietuvoje šis robotas neparduodamas.

„Alfawise WIN660“ yra langus valantis robotas su visomis saugumą užtikrinančiomis sistemomis.

„Alfawise WIN660“ – tai pažangus būdas langams valyti. Tikra tiesa, kad langai dažnai būna nešvarūs todėl, kad juos sunku valyti. Kartais tai padaryti yra net pakankamai pavojinga, jei norima, kad ir išorinis langų paviršius būtų švarus. O jei langų daug, tai ilgas, sunkus ir varginantis darbas. Negi negalima tokio mechaninio darbo patikėti kokiam robotui?

Aišku, kad galima, dėl to ir buvo sukurtas šis „Alfawise WIN660“ robotas, kuris langus valo savarankiškai. Kaip jis veikia?

„Alfawise WIN660“ turi vokišką vakuumo sistemą – robotas tiesiog prisisiurbia prie stiklo. Jis taip pat turi guminius vikšrus, kurie jam leidžia važinėti stiklo paviršiumi.

Jums telieka užpurkšti langų valiklio ant šluostės ir ją priklijuoti prie roboto pagrindo. Tiesa, reikia pasistengti, kad skystis nepatektų ant vikšrų, nes tai trukdytų jam judėti. O pati šluostė negali uždengti keturių kampuose sumontuotų sensorių.

Šie jutikliai yra skirti tam, kad pajustų stiklo kraštus - „Alfawise WIN660“ sėkmingai darbuojasi ir ant berėmių langų.

Šis robotas stiklo paviršiumi važinėja zigzagu – jums reikės pasirinkti, ar tas zigzagas bus vertikalus, ar horizontalus (N arba Z mygtukai pultelyje arba programėlėje).

Geriausiai stiklas bus nuvalytas, jei robotui jį leisite nuvalyti dukart – vieną kartą su labai drėgna šluoste ir antrą – su sausa. Vieną kvadratinį metrą „Alfawise WIN660“ nuvalo per maždaug 2,5 minutes.

Tiesa, geriau jau darbuokitės dienos metu, nes 2800 PA siurbimo jėga pasižymintis 75 W galingumo mechanizmas skleidžia 65 dB triukšmą, kuris gali erzinti kaimynus.

Tikriausiai jau susimąstėte ir apie saugumą. Yra pagrįstų baimių, jog lauke ant lango važinėjantis robotas nukris ir ką nors sužalos, todėl gamintojas ėmėsi visų atsargumo priemonių.

Visų pirma, „Alfawise WIN660“ turi 600 mAh bateriją. Ji neleidžia roboto naudoti be laidų, tačiau įsijungia, jei nutrūksta elektros tiekimas.

Antra, pats maitinimo laidas yra ne šiaip įstatomas į lizdą, bet prisukamas prie roboto – taip jis neišsitraukia ir gali suveikti kaip saugos lynas, jei to prireiktų.

Galiausiai, pakuotėje rasite ir virvę, atlaikančią 150 kg svorį (pats robotas sveria tik 1,4 kg). Ją reikėtų pritvirtinti kaskart, kai robotą naudosite pastato išorėje.

Ir, žinoma, negalima jo palikti be priežiūros.

„Alfawise WIN660“ yra labai naudingas prietaisas, padėsiantis išvalyti abi langų puses ir tai padaryti saugiai. Pakuotėje rasite ne tik patį robotą ir jo maitinimo laidus, bet ir pultelį, saugos virvę, net keturias šluostes ir instrukcijas anglų kalba. Šis įrenginys yra mėgstamas savo pirkėjų.

„Alfawise WIN660“ atsiliepimai

Vidutinis „Alfawise WIN660“ įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,46 žvaigždutes iš 5 (nuomonę pareiškė 39 pirkėjai). Tie, kurie neskyrė maksimalaus įvertinimo dažniausiai pastebi, kad šis įrenginys nėra labai efektyvus prieš itin nešvarius langus – juk tai tik savaeigė šluostė. Pirkėjai taip pat primena, kad reikia perskaityti instrukcijas ir bet kokia kaina vengti vandens patekimo ant vikšrų. Galiausiai, vienas pirkėjas skundėsi, kad šio įrenginio triukšmas gąsdina jo šunį. Tačiau, kaip būna dažnai, privalumų daugiau nei trūkumų:

  • Alyssa – „10 metų rizikavau gyvybe valydama antro savo namo aukšto langus. Šis robotas atkeliavo prieš dvi dienas ir jau yra mano mėgstamiausias žaislas. Mano langai yra švarūs, o patį robotą ne tik lengva naudoti, bet ir malonu stebėti. Jau rekomendavau jį dviem savo draugams“.
  • Chloe – „Šis daiktas yra nuostabus, jis veikia labai gerai. Jį išsirinkau dėl kainos ir svorio. Vos tik jį įjungiau jis ėmė pypsėti, blykčiojo raudona šviesa – nežinau, kodėl. Antrą kartą jis jau veikė puikiai. Prireikė maždaug 2 valandų vidinei baterijai įkrauti – ji skirta tik nelaimių prevencijai, robotui visada reikia maitinimo laido“.
  • Hailey – „Pagrindinėje lango dalyje jis veikia gerai, bet pakraščių ir kampų jis nuvalyti negali. Kita vertus, langai buvo nuvalyti kur kas geriau nei mums bandant tai atlikti užsilipus ant kopėčių. Rekomenduoju šį robotą visiems, kuriems sunku pasiekti ir nuvalyti langus“.
  • Ryan – „Norėdami geriausių rezultatų, prieš naudodami šį robotą patys turite pašalinti didžiausius nešvarumus. Visada noriu nepriekaištingai švarių langų ir šis įrenginys man juos suteikia. Kartais jis sunkiai rado langų kraštus, kartais strigo prie rėmo, bet tuomet aš tiesiog jį nukreipiau atgal link centro su distanciniu pulteliu ir problema išsisprendžia. Su šiuo robotu nuvaliau 25 langus. Iš pradžių reikia išmokti juo naudotis, reikia pasipraktikuoti, bet tai nėra sunku, o paskui jau kitokio valymo neįsivaizduosite. Tiesiog sekite instrukcijas ir įsitikinkite, kad vikšrai yra sausi. Ir nepamirškite keisti šluosčių“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()