Stebinantis „Audi“ sprendimas - po beveik 80 metų sugrįžta „Horch“ vardas  ()

„Volkswagen“ grupei priklausantis automobilių gamintojas „Audi“ turi planų prikelti „Horch“ markę, kurios vardas paskutinį kartą naudotas dar 1940-aisiais. Kaip rašo „autocar.co.uk“, taip būtų siekiama konkuruoti su kitu, itin prabangiu „Mercedes-Benz“ prekės ženklu „Maybach“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei ši iš vidinio „Audi“ šaltinio gauta informacija pasitvirtintų, labiausiai tikėtina, kad „Horch“ vardą gautų pati prabangiausia „Audi“ flagmano A8 versija. Kartu su aukščiausio lygio komforto įranga ir kokybe, prekės ženklo išskirtinumą pabrėžtų ir po variklio dangčiu sumontuotas W12 variklis, kuris šiuo metu montuojamas tik į „Bentley“ automobilius. 

Kol kas A8 modelyje toks variklis nėra montuojamas, tačiau minimas šaltinis teigia, kad jau ruošiamasi tokios versijos premjerai. 

„Audi“ šaltinio minimas W12 variklis yra 6,0 l darbinio tūrio ir turi dvi turbinas. „A8 Horch“ modelyje jis turėtų pasiekti 585 arklio galias. Tai 85 arklio galiomis daugiau, nei generavo W12 variklis, kuris buvo montuojamas į ankstesnės kartos „Audi A8“.

„Horch“ vardo sugrąžinimas primintų ir vieną XX a. istorijos tarpsnį, kai šis prabangių automobilių gamintojas konkuravo su „Mercedes-Benz“. Tik šį kartą jau XXI a. „A8 Horch“ turėtų sudaryti konkurenciją „Mercedes-Maybach S-Class“ modeliams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(21)
(3)
(18)

Komentarai ()