Rusijos auksarankis perdarė 2009-ųjų „Nivą“: didžiausi pasikeitimai viduje, bet kainuoja tris kartus daugiau nei naujas „Lada 4x4 Urban“ modelis  (1)

1,5 mln. rublių arba 20 tūkst. eurų – tokios pinigų sumos už šią prieš devynerius metus pagamintą „Niva“ visureigį prašo dabartinis jo savininkas. Padidinto pravažumo automobilio su penkerių durų kėbulu skelbimas pasirodė „Yula Auto“ portale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nespėjo tik pakeisti variklio

Vyras rašė, kad nori skubiai parduoti visureigį. Jis taip pat pridūrė, kad automobilį labai mėgo, o dabartinė jo būklė – tiesiog ideali. Pirkėjui pageidaujant esą visureigį būtų galima tikrinti bet kur.

Numylėtas, bet šiuo metu parduodamas automobilis – tai 2009 metais pagamintas VAZ-2131, su kuriuo buvo nuvažiuota 117 tūkst. kilometrų. Jame sumontuotas kuklus 1,7 litro benzininis variklis, kurio maksimali galia siekia 83 AG. Pardavėjas taip pat skelbia, kad turi „Mercedes-Benz“ motorą ir pavarų dėžę, tačiau šių agregatų dar nespėjo sumontuoti. Bet ne variklis jame svarbiausia.

Didžiausi pokyčiai – salone

Sprendžiant pagal automobilio aprašymą, dabartinis „Niva“ savininkas perdarymui skyrė daug lėšų ir laiko.

Išorėje labiausiai pastebimi nauji buferiai, slenksčiai ir sparnų apdailos, tačiau taip pat buvo pakeisti posūkiai, galiniai žibintai ir išmetimo sistema. Be to, priekyje ir gale įrengti papildomi šviesos diodai.

Dar įspūdingiau atrodo visureigio salonas, kuriame lyg prabangiame „Bentley“ viskas aptraukta odos apmušalais. Taip pat sumontuotos elektra valdomos sėdynės.

Labiausiai nustebino kaina

Rusų socialiniuose tinkluose ši „Niva“ buvo vertinama skirtingai. Vieni atkreipė dėmesį, kad už tokią pinigų sumą galima įsigyti 2010 metų „Toyota Land Cruiser“ ir automobilio pardavėją vadino juokdariu.

Į kainą internautai dėmesį atkreipė ne veltui. Brangiausias naujas „Lada 4x4 Urban“ modelis kainuoja beveik trigubai mažiau nei ruso parduodamas beveik 10 metų automobilis – 567 tūkst. rublių (7700 eurų).

Kiti priešingai – pažymėjo, kad tai puikus pavyzdys, jog mašinos būklę lemia savininko įgūdžiai ir požiūris, o ne prekės ženklas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(36)
(-29)

Komentarai (1)