Įspūdingas pasiūlymas TV priedėliui su 4K raiška, 5.1 erdviniu garsu, LCD ekranu, „Android 8.1“, dviejų dažnių WiFi, net 4 USB jungtimis, o kaina nesiekia nei 50 eurų („MX10 PRO“ kaina, Specifikacijos, Video, 25% nuolaida)  (17)

„Tanix MX10 PRO“ - tai išmanus televizoriaus priedėlis su „Android 8.1“ operacine sistema ir skaitmeniniu ekranu. Šis įrenginys jūsų seną televizorių pavers išmaniu. „MX10 PRO“ palaiko 4K formatą, 5.1 erdvinio garso sistemą, turi dvigubą „Wi-Fi“ (2.4GHz +5GHz), LAN jungtį ir net 4 USB lizdus. Šis įrenginys leis peržiūrėti filmus, vaizdo įrašus, žaisti žaidimus ir dirbti, prie jo lengvai prijungsite kitus belaidžius priedus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „MX10 PRO“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: HDR 4K, erdvinio garso sistema, „5.1 Surround Sound Output“.
  • Procesorius: 4 branduolių „Cortex A53“, 1.5GHz.
  • Vaizdo plokštė: „Mali 450“ 75 MHz vaizdo plokštė.
  • Atmintis: 4 GB DDR3 RAM; 32 GB duomenų atmintis eMMC, atminties kortelė iki 128 GB.
  • Ryšiai: „Wi-Fi“ (2.4GHz +5GHz), „Bluetooth“.
  • OS: pagamintas su „Android 7.1“, dabar atnaujintas iki „Android 8.1“.
  • Išskirtinės savybės: LCD ekranas, atminties kortelės lizdas, 32 GB atmintis, net 4 USB lizdai (1 x USB 3.0, 3 x USB 2.0).
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Jungtys: LAN, HDMI 2.0, 4xUSB, 3,5 mm.
  • Pakuotėje: HDMI kabelis, nuotolinio valdymo pultelis, priedėlis, maitinimo laidas, instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė: 11,40 x 11,40 x 2,40 cm, 200 g.

„MX10 PRO“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest€41,76
  • 25 % nuolaida  – tai mažiausia kada nors užfiksuota šio priedėlio kaina.
  • Siuntimas į Lietuvą registruotu paštu nemokamai
  • Amazon - 66€
  • Palyginimui -„Xiaomi Mi Box“ priedėlis su 46% nuolaida kainuoja 49€

 

„MX10 PRO“ – tai išmanusis televizoriaus priedėlis su LCD ekranu ir „Android 8.1“ operacine sistema. Tai – tikriausiai trumpiausias būdas apibūdinti šį prietaisą.

Iš esmės, jis jūsų turimam televizoriui suteikia išmanaus įrenginio savybių – galėsite naršyti internete, naudotis „Android“ skirtomis programėlėmis, naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitomis vaizdo įrašų žiūrėjimo paslaugomis. Geriausia tai, kad „MX10 PRO“ palaiko 4K formatą, todėl vaizdo kokybė bus labai gera.

„MX10 PRO“ nėra vienintelis toks įrenginys rinkoje – jis tikrai turi konkurentų. Štai „Xiaomi Mi Box“  yra labai kompaktiškas ir labai populiarus priedėlis.

Šis įrenginys taip pat palaiko erdvinį garsą, 4K vaizdo formatą, turi 4 branduolių procesorių. Jis turi ir šį tą, ko „MX10 PRO“ neturi – valdymo balsu funkciją, šiek tiek galingesnį procesorių (2.0 gHz prieš 1.5 gHz).  

„Xiaomi Mi Box“ dizainas yra sulaukęs apdovanojimų ir yra tikrai mažas ir aptakus – tikra kampuoto „MX10 PRO“ priešingybė. Tačiau „MX10 PRO“ forma yra skirta funkcijai, o ne išvaizdai.

Tai atspindi ir skirtumas programinėje įrangoje: „MX10 PRO“ atnaujintas iki „Android 8.1“, o štai „Xiaomi Mi Box“ vis dar dirba su „Android 6.0“.

„MX10 PRO“ turi žymiai daugiau jungčių – pavyzdžiui, net 4 USB lizdus. Ir svarbniausia, turi LAN jungtį, kurios taip trūksta „Xiaomi Mi Box“. 

Didesniame korpuse tilpo net ir atminties kortelės lizdas, kurios irgi neturi „Xiaomi Mi Box“.

Net ir be atminties kortelės „MX10 PRO“ turi daugiau atminties – 32 GB prieš 8. Darbine atminimi „Xiaomi“ įrenginys taip pat nusileidžia - „MX10 PRO“ specifikacijose RAM eilutėje surasite 4 GB rodiklį, o „Xiaomi Mi Box“ – 2 GB. Didesnė atmintis garantuoja sklandesnį darbą.

Abu šie priedėliai turi sparčias HMI 2.0 prieigas, garantuojančias sklandų įrenginių darbą net žiūrint 4K formato įrašus. Ir, žinoma, tiek „Xiaomi Mi Box“, tiek „MX10 PRO“ palaiko „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ ryšius. Tai ir nurodo, kad įrenginiai yra išmanūs.

Kitas svarbus „MX10 PRO“ provalumas - „5.1 Surround Sound Output“ garsos sistema. Už tokią kainą labai retas priedėlis, kuris palaiko tokią garso sistemą.

Ką galite veikti su išmaniu priedėliu? Nuo filmų žiūrėjimo internete, iki dokumentų tvarkymo ir net žaidimų. Jūsų nenaujas televizorius taps tarsi didele „Android“ planšete. „MX10 PRO“ įrengimas yra labai paprastas ir greitas ir naudotis šiuo priedėliu galėsite vos per kelias minutes po išpakavimo. Galėsite prisijungti klaviatūrą, pelę ar kitus priedus. Taip televizorius taps dar funkcionalesnis ir naudingesnis laisvalaikio leidimo įrankis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: