„Facebook Messenger“ keičiasi - tuoj pastebėsite ilgai lauktą funkciją  ()

Susirašinėjimo paslauga „Facebook Messenger“ netrukus bus patobulinta - joje atsiras ne vieno vartotojo ilgai laukta funkcija, kuri kartais gali padėti išvengti neapgalvotų žodžių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nauja „Facebook Messenger“ versija leis vartotojams ištrinti savo išsiųstas žinutes. Tokia galimybė bus teikiama iki 10 minučių po žinutės išsiuntimo, rašo „The Verge“.

Pirmasis naujos funkcijos atsiradimą „iOS“ operacinei sistemai skirtos „Messenger“ programėlės 191.0 versijos apraše pastebėjo „Twitter“ vartotojas @MattNavarra.

Taip pat „Facebook“ priklausančios susirašinėjimo paslaugos „WhatsApp“ vartotojai ir iki šiol turėjo galimybę ištrinti savo žinutes, iki valandos po jų išsiuntimo, tad, palyginus, „Messenger“ atsirasianti galimybė atrodo smarkiai ribota. Bet tai tikrai geriau už žinojimą, kad po mygtuko „Send“ paspaudimo visos jūsų klaidos ir galbūt neteisingi pasisakymai amžiams liks internete ir bus matomi bent vienam asmeniui.

Apie naujos „Unsend“ funkcijos atsiradimą „Messenger“ programėlėje buvo kalbama jau nuo balandžio mėnesio, po to, kai įmonės atstovai pripažino, jog kartkartėmis patyliukais ištrina žinutes, parašytas „Facebook“ vadovo Marko Zuckerbergo. Naujojo funkcionalumo bandymai pastebėti spalio mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(33)
(2)
(31)

Komentarai ()