Dar blogiau nei pas konkurentus? Atlikus skaičiavimus pateiktas skundas Lietuvos Konkurencijos tarybai dėl NESTE „švaresnių“ degalų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-11-30 14:55
Senai reikėjo sutvarkyti tą bardaką su kvailių mulkinimu, nesvarbu kad kvalį ir bažnyčioj muša, bet tuo naudotis tokio masto kompanijai, blogiau nei žema. O dabar ateina eilė sutvarkyti tuos pačius kurie skundė Turiu galvoj visokius taip pat suteiks jums daugiau sveikatos ir jėgų iki 5%." Panašiai toks pat absurdas ir tuose degalinių kuro prekių ženkluose ir šūkiuose.
Finalfour 2018-12-01 13:24
Siaip, proDiesel uzsalimo temperatura gerokai zemesne, nei paprasto to paties neste arktinio dyzelino. Taip isdidziai parasyta kolonelese ir neste puslapyje? Ka, ir sitoj vietoj meluoja?
Evil Goku 2018-12-01 15:08
Tyrimo nedaręs, bet tiek iš savo patirties, tik iš bandžiusiu galiu pasakyti, kad esant dideliam šalčiui, su proDiesel automobilis kuriasi geriau.
amas 2018-12-02 00:27
Dėl užšalimo tai sunku pasakyti, bet tas švarumas tai keistoka, kaip tiek ilgai tempė.
Finalfour 2018-12-02 09:32
Del svarumo tikrai nezinau. Bet kad mano 2.7 HDI tolygiau variklis dirba su prodiesel, tai faktas. Ta esu irodes keliems bendradarbiams, kurie niekaip netikejo tuo. Kazka ir KTU kai tyre, aiskino, kad tas poveikis jauciamas tik galingesniems varikliams.
bahuriux 2018-12-02 10:50
. Mano nuomuone žibalas gali greičiau pribaigti kuro siurblius ir purkštukus, jei jo dyz kure labai didelė dalis. https://lt.wikipedia.org/wiki/Dyzelinas Jei nebijai padaryk dar vieną eksperimentą, ant tuščio bako užsipilk 20 l tavo nuomuone prasčiausio dyz kuro iš kažkurios degalinės, kurioje tavo nuomuone bus prasčiausias įmanomas dyzelinas. Pavažinėk ir įvertink, kaip veikia variklis tolygumas trauka ir tt.. Tada įpilk 2 l žibalo, vėl patestuok, dar 2 l vėl patestuok, įdomu ar gautum tą patį rezultatą kaip ir su ProDiesel. Jei padarysi visa tai rezultatus paskelbk šitoj temoj viewtopic.php?f=100&t=42229 aš turiu 1,9 tdi ir 1,7 cdti, tai man išvis jokio skirtumo koks dyz kuras įpiltas, traukia vienodai, dirba vienodai tolygiai.
fiso 2018-12-03 13:30
Ad kiek girdejes tie dyz purkstuku valikliai kur pilasi i baka yra zibalo pagrindu. Profilaktiniam sistemos pravalymui kiek reikia isipilti Zibalo i baka? Tarkim pas mane 65l bakas.
bahuriux 2018-12-03 14:09
Žieminis dyz kuras ir taip su farkcijom panašiom į žibalą, o arktinis turbūt dar daugiau žibalo turės. Mano pastebėjimai tokie iš po žiemos 1,9 tdi labai gerai prasivalo purkštukai ir visa įpurškimo sistema, pavasarį, kai jau nebėra žieminio kuro vedasi itin lengvai iš pusė apsiukimo, traukia visada vienodai ir jokių dūmų 0,25% dūmingumas, nepastebėjau skirtumų net su proDiesel iš nestės. Vienu žodžiu kas nori prasivalyti purkštukus nedarykit to su spec priedais, pilkit arktinį kurą ir pavažinėkit kelis bakus, dyzelinį motorą kartais reikia gerai pagainioti, bet trumpai, žinoma kai pasiekta darbinė temperatūra ir viskas tvarkinga, tada prasivalo dar geriau viskas įpurškime ir išmetime. Bet man iš po žiemos būna problema su nestės + Jozitos kuru pradeda leisti saliarą per kuro įpurškimo siurblio tarpines ir taip kas pavasarį taspats, spėju kad nuo žibalo kiekio saliaroj. Kitoj mašinoj 1,7cdti opel isuzu motoras jokių problemų išvis.