BMW X5M 600 AG širdis po seno ZIL-130 kapotu - aplenkti vairuotojai negali patikėti savo akimis (Video)  (1)

Ar jums kada nors kilo klausimas, kaip važiuotų senas ZIL-130, jei galinius jo ratus suktų 600 AG galios BMW X5M variklis? Būtent tokį beprotišką sumanymą įgyvendino populiarus rusų tinklaraštininkas Konstantinas Zarutskis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„AcademeG“ vaizdo kanalo autorius kaimyninėje Rusijoje yra tikra žvaigždė, o jo sukurtus vaizdo siužetus žiūri milijonai internautų. Savivartis sunkvežimis, kuriam teko patys sunkiausi darbai ir purviniausias krovinys, įskaitant kolūkiuose augintų galvijų mėšlą, neįprasto projekto eigoje visiškai pasikeitė.

ZIL buvo sumontuotas iš aplamdyto BMW X5M išimtas 4,4 litro darbinio tūrio V8 tipo variklis su dviem turbinomis. Maksimali šio motoro išvystoma galia siekia 600 AG.  Sunkiasvoriui taip pat buvo pritaikyta automatinė pavarų dėžė, važiuoklės detalės, lengvojo automobilio vairas ir prietaisų skydelis. Atnaujinta buvo ir visa mašinos kabina.

K. Zarutskis dabar su šiuo senu ZIL-130 stebina mieste sutiktus vairuotojus. Vaikinas specialiai leidžia prie lėtų sunkvežimių įpratusiems tautiečiams šiek tiek išsiveržti į priekį, o tuomet parodo, ką gali jo kūrinys.  Su sunkvežimiu K. Zarutskis taip pat dalyvavo ir traukos lenktynėse.

Krovininė mašina, kuri nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėja per 5,5 sekundės, leido projekto autoriui aplenkti „Porsche Cayman“ ir BMW M2.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(94)
(25)
(69)

Komentarai (1)