Nusibodo šaltą žiemos rytą vargti su langų valymu? Išbandykite naują būdą - išradėjas sako, kad tai suveikia akimirksniu ir nereikia jokių pastangų (Video)  (7)

Langų gramdymas šaltą žiemos rytą yra vienas nemaloniausių darbų bet kuriam vairuotojui. Ypatingai tai erzina tuomet, kai reikia kur nors skubėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažniausiai ledas nuo stiklo šalinamas naudojantis specialiais gremžtukais arba pašildant saloną. Tačiau pirmu atveju reikia gerokai paplušėti fiziškai, o antruoju – sudeginti nemažą kiekį brangių degalų.

Lrytas.lt rekomenduoja langų gramdymui paprastą metodą, kuriuo nerizikuodamas padaryti žalos savo automobiliui gali pasinaudoti kiekvienas norintis.

Sprendimą, kaip išvengti varginančio darbo, sugalvojo „Wate 6 News“ televizijos naujienų kanale dirbantis amerikietis Kenas Weathersas. Naudodamiesi juo langų apledėjimą pašalinsite akimirksniu. Viskas, ko reikia, tai purškimo butelis, pripildytas skysčiu, kurio du trečdaliai tūrio būtų spiritas (jo galima įsigyti vaistinėse), o vienas trečdalis – vanduo. Vos papurškus juo stiklą ledas išnyks kaip nebuvęs, o jūs galėsite ramiai važiuoti ten, kur planavote.

Įspėjame vairuotojus, kad purškiamas grynas vanduo turės priešingą efektą. O naudoti karšto vandens ant stiklo negalima, nes jis lengvai gali suskilti.

Taip pat siūlome pažiūrėti paties idėjos autoriaus K. Weatherso demonstraciją, kaip tai veikia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(38)
(-28)

Komentarai (7)