Domodedovo oro uostas Maskvoje įsigijo modifikuotą 41 toną sveriantį tanką T-72 - kam jis bus naudojamas?  ()

Maskvoje įsikūręs Domodedovo oro uostas neseniai įsigijo modifikuotą tanką T-72. Šarvuota mašina sveria net 41 toną ir oro uostui suteiks reikalingų pajėgumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši mašina bus naudojama remonto bei technikos evakuacijos darbams.

„Brem-1“ pavadintame šarvuotyje vietoje pabūklo buvo įrengtas strėlinis kranas, kurio bokštelis gali suktis 360 laipsnių, o maksimali keliamoji galia siekia 12 tonų. Neįprastas techninės pagalbos sunkiasvoris taip pat turi krovinių platformą, ant kurios bus transportuojami konteineriai su atsarginėmis detalėmis.  Mašinoje dar sumontuotas elektrinė įranga plieno pjaustymui ir suvirinimui.

Bene didžiausias privalumas – įvykus aviakatastrofai ar kitokioje ekstremalioje situacijoje toks evakuatorius pasieks bet kur sausumoje esantį lėktuvą. Miško masyvas vikšrinei technikai – ne kliūtis.

Ryškiomis spalvomis perdažyto šarvuočio ekipažą sudarys du Domodedovo oro uosto specialistai. Kaip skelbia bendrovės atstovai žiniasklaidai, abu jie jau baigė būtinus apmokymus.

Pranešama, kad tai pirmasis atvejis Rusijoje, kai oro uostas įsigijo civiline mašina paverstą T-72 tanką. Užsakymą įvykdė kompanija „Uralvagonzavod“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai ()