Kaip JAV verslininkas pateko į televiziją vien dėl originalaus būdo vežti krovinius: kam tas pikapas, jei yra sportinis automobilis? (Video)  ()

JAV itin populiarūs įvairūs visureigiai ir pikapai, kuriais dėl universalumo susivilioja vis daugiau pirkėjų. Visgi tuo pat metu yra tokių vairuotojų, kaip Arizinos valstijos gyventojas Casey Day'us, kuris krovinių gabenimui pritaikė sportinį kupė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Finikse šis vyras turi savo parduotuvę, kurioje prekiauja čiužiniais.  Juos reikėjo kažkaip atsivežti iš sandėlių ir pristatyti klientams, todėl apsukrusis verslininkas transportavimui pritaikė savo „Dodge Challenger“ automobilį. Anot amerikiečio, viskas įvyko nepalankiai susiklosčius aplinkybėms, tačiau čiužinius jis taip vežioja nuolat ir nemato problemos.

Tikino, kad saugu

Vietos naujienų kanalui KTVK vyras pasakojo, kad kartais tokiu būdu ant stogo sukrauna ir šešis ar daugiau čiužinių.  Žurnalistai pastebėjo, kad aplinkinius eismo dalyvius toks vaizdas šiek tiek gąsdino – jie baiminosi dėl to, kad minkštos lovos dalys gali nukristi tiesiai po ratais ir sukelti avarines situacijas. 

C. Day'us tikino, kad transportuodamas čiužinius magistralėje niekuomet neviršijo 65 mylių per valandą (106 km/val.) greičio.  Anot jo, atsargiai vairuojant dar nebuvo nė vieno atvejo, kad krovinys nuslinktų nuo stogo.

„Gerbiu visus eismo dalyvius kelyje. Tai visiškai saugu. Galbūt atrodo keistai, bet viskas būtų taip pat, jeigu ir turėčiau pikapą“, – tikino verslininkas. 

Pikapą sudaužė darbuotojas

C. Day'us pridūrė, kad anksčiau turėjo pikapą, tačiau šį sudaužė darbuotojas. Taip jau sutapo, kad tuo pat metu jis įsigijo automobilį, kurie visuomet svajojo – „Dodge Challenger“.  Šis buvo visiškai nepritaikytas krovinių pervežimui, tačiau vyras nebuvo linkęs atsisakyti pirkinio. 

„Nebeturėjau pikapo, tačiau vis tiek reikėjo kažkaip užsidirbti pragyvenimui.  Tiesiog užmečiau čiužinius ant stogo – neturėjau kito pasirinkimo“, – kalbėjo amerikietis.  Verslininkas pripažino, kad dėl tokio naudojimo visas automobilio stogas yra sulankstytas. Jis taupo lėšas ir tikisi dar šiais metais įsigyti pikapą arba nedidelį sunkvežimį.

Baudos dar negavo

C. Day'us pripažino, kad jį dažnai sustabdo policija, tačiau baudos iki šiol už tokį transportavimo būdą jis nėra gavęs.  Arizonos valstijoje patruliuojantiems pareigūnams tokiais atvejais leidžiama patiems įvertinti, ar nebuvo pažeisti saugumo reikalavimai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()