„Tesla“ vairuotojai rado būdą kovoti su įkrovimo stoteles blokuojančiais pikapais (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

laimius 2019-01-04 16:24
Pas mus tai padangas nuleistu greiciausia
lindemann 2019-01-04 16:55
Tai ir pas mus nemažai tokio mąstymo individų. Tik jie protestuoja ne prieš elektromobilius, o prieš neįgaliuosius
lizunas 2019-01-04 17:38
Protestuoja prieš neįgaliu sakai? Hm. Prieš šventes ėjau link maxima įėjimo ir prieš mane 18-ikinis su bmw įvažiavo į neįgaliųjų vietą, rodžiau jam ženklą, o jis "Kas tau nepatink? Į galvą nori?" Aš sakiau duok, jei nori problemų, tai koks supykęs buvo...
01 2019-01-04 18:08
Visų arba net ir vienos padangos nuleidimas - žiauriai geras sprendimas. Jei taip elgtusi kiekvienas pamatęs kad "erelis" stato savo kledarą neigaliojo vieton, t.y. jei tokiu budu butu paskelbtas tam karas - ir tai taptų norma - neabejoju, toks reiškinys beveik isnyktų. Tiesiog užuot burbėjus ir tuščiai piktinusis - pradėkim veikti, tai tikrai duos rezultata:)
manciukaz 2019-01-04 18:11
Ne butinai su bmw buna dažniausiai su tais mikriukais parketiniais pvz. audi q7 (neapsiverčia liežuvis vadinti visureigiu).. nemoka čiulpėdros mašinu parkuotis
R35P3CT 2019-01-04 18:48
Padanga nuleisti, tai čia tiesiog orą pro ventilį, ar pradurti ? nes pastarasis variantas tai gali brangiai kainuoti, jei padanga nepigi. Aš manau visai geras dalykas, toks kaip elgiasi jaunimo grupė Rusijoje STOP HAM, jei girdėjote kas nors apie juos. Tai iš ties nemažai šiokios tokios tvarkos įveda ir nesvarbu ar ten RR, ferarri, ar žigulį. Visiem vienodai taisyklės galioja. Net Policija jau stengiasi pasitemti, kai mato, kad jaunimas daugiau tvarkos įveda nei jie patys . O kalbant apie automobilio marke, tai kiek aš matau, tai pvz prie visokių akropolių ir t.t. (invalido vietose), tai dažnai stovi mercedesai, audi, lexusai ir panašiai, nepastebėjau, kad vyrautu viena marke, kaip, kad mėgsta žurnalistai išpūsti . Žinau žmogų kuris vairuoja BMW ir yra invalidas (nevaldo kojų), tai dažnai, kai pamato prie ženklo pastatyta BMW pradeda žmonės kreivai žiūrėti, bet nepastebi, kad automobilis pažymėtas. Kas mane erzina, tai kai privažiuoja prie banko mato į invalido vietą ir išlaipina savo moterį, nes gi matai jei pastatytum kur nors toliau tai jau sunku paeiti iki banko mato... Aš tai visad stengiuosi tvarkingai pastatyti ir nueiti ramiai.
Shinigami 2019-01-04 19:25
Man kažkodėl šitie pikapu vairuotojai labai panašus į veganus.
immortallt 2019-01-04 23:58
Na pagaliau reikia už naglą pažeidinėjimą įvesti normalias baudas. Pvz., 1000€ Lietuvoje už parkavimą invalidų ar elektromobilių vietoje. Čia už pirmą kartą. Ir kol nepradėjo rėkti, iš ko baudą susimokėti, tai atsakymas - o kodėl baudas turi reikėti sumokėti? Nedaryk pažeidimo. Nesusimoki baudos - anuliuoji teises ir bet kokias nebūtinas valstybės paslaugas neteiki, kol nesusimoki baudų. Net paso neatnaujini. O už vairavimą be teisių skirti po 6 mėn viešųjų darbų pilnu etatu.
Berserkas 2019-01-05 01:57
Viešieji darbai būtų geriausias variantas vairuojantiems be teisių.
FtBall 2019-01-05 13:05
Principo reikalas ir viskas. Aišku, reikia proto ribose su principais, bet nekeičia fakto. Draugui buvo nutikus situacija, kai jis, nors ir ypač principingas žmogus, bet turėjo jau nusileist(dėl finansinių priežasčių): Parkinge užstatė netvarkingai priparkuotą automobilį ir iškvietė policiją. Draugo automobilis stovėjo idealiai per centrą tarp parkingo juostų, bet policija sako, sorry, tau turim skirt baudą, nes draudžiama užstatyt kitas transporto priemones, nors ir kreivai pastatytos. Aišku, tokiu atveju, abu būtų gavę baudas(ir draugas, ir blogai priparkavęs automobilį), bet sutarė, kad nė vienas. Pats ne kartą esu užstatęs iš vienos pusės, o vėliau pastebėjęs, kad užstatė ir iš kitos pusės automobilį, nors visiškai tuščia aikštelė. Situacija tokia, kad radau šonu priparkuotą automobilį, parkuoti reikia galu. Pastačiau priekyje, palikęs kelių cm tarpą. Po pusvalandžio žiūriu - jau ir gale kažkas priparkavo. Kartą net buvo tokia situacija, kad tiek priekyje, tiek gale užstatyta, bet ne tiesiai, o gale plačiau, priekyje - siauriau, tai dar mačiau, kad žmogus per pievas išvažinėjo Matyt ne suv'us perkantys žmonės nemoka parkuotis, o nemokantys parkuotis perka suv'us, kad per pievas galėtų išvažiuot, kai juos užstato.
immortallt 2019-01-05 13:45
Šiaip dar net labiau Lietuvoje reikėtų tvarkytis dėl parkavimo ant žalios zonos, užblokuojant konteinerinius, priešgaisrinius įvažiavimus, važiavimą autobusų juostomis kam nepriklauso. Ir bausti žiauriai. Su automobilių konfiskacijomis jei pažeidžiama antrą kartą. Ir tokius pažeidimus traukti į viešas duombazes, kad pagal teisių nr galėtų automobilių nuomotojai patikrinti.
Gintarinis 2019-01-05 15:15
Dar labai užknisa tie su visagaliu avariniu, įjungia ir stovi po ženklu. O tu turi siauroj gatvelėj kažkaip apvažiuot, susidaro spūstis, visi nervuojasi dėl vieno "sugedusio".
AAA000 2019-01-05 15:47
prie ko cia "sugedes" butinai . tau butinai visi vaziuojantys turi but? gal autobuse gimes? . sakykim su tarnybine masina pastoviai turi taip stovinet - nes genijai priprojektuoja miestuose pasiaurintu gatviu ir neuzdeda stovet draudzianciu zenklu. dabar isvis mada atsirado daryt 1 juostos gatveles su ispletimais prasilenkt kas 100 metru. nors pirminiam variante dvijuoste gatvele buvo. cia privaciu namu rajonuose. geriau jau leistu viena juosta istisai parkuotis, nei dirbtinai isgaidint dvijuoste gatve. isvis nera kur sustot tada... vaziuoji ir galvoji ar nereiks kilometra atbuliniu paskui stumt... ziema jas nuo sniego normaliai isvalyt irgi nerealu... gal cia bananinius afrikinius kokius samdo dizainint? uzdraust reiketu kibirines masinas. ivest gabarito standarta. ir viskas. problema sudaro butent kibirai, kur tipo "visur telpa" ir "visur pralenda". is tikro jie butent ir sukelia chaosa, nes negabaritine masina ir pazeidina taisykles - jei mato kad iseis. o dar pilna geniju - tuos kibirus garbinanciu...
Berserkas 2019-01-05 17:55
Labai man sunku skaityti tavo tekstą, nes po to tenka galvoti apie tai.
Shinigami 2019-01-05 19:57
Vadinasi buvo per mažai principingas Principingesnis butu sakęs OK ir paskui policininku paskirta bauda padavęs į teismą. Žinoma, ne aišku kaip teismas butu pasibaigęs, bet kelios dešimtys euru vargu ar gali numalšinti tikrus principus. Bei policijai butu tekę padirbėti norint įrodyti kas ką užstatė. Jei tavo draugo mašina stovėjo tvarkingai, tada policijai butu tekę įrodyti, kad jis atvažiavo vėliau, nei skersai pastatęs. O čia jau butu reikėję ieškoti vaizdo kamerų įrašų jei tokių buvo. Kitaip gali sakyti kad aš pirmas pastačiau teisingai, o anas paskui skersai, o vėliau kažką kitas jam iš galo pastatė (nes tam kad užstatyti skersai pastatyta auto reikia dviejų auto.
Xdmin 2019-01-06 12:02
Niekas nenori gaisti savo laiku ir nervu irodinejant paprastus veiksmus sudetingoje sistemoje. O jei dar pralaimesi, tai ne tik uz bauda mokesi o ir teismo islaidas.
Shinigami 2019-01-06 20:31
Va čia ir yra didelė problema Lietuvoje. Visi sėdi prie kompiuterių, kramsnoja čipsus ir piktinasi kokia netvarka šalyje. Kaip vienas politikas vagia, kaip kitas sau biznį varo, bet niekas nenori gaišti savo brangaus laiko kad tai nevyktu. Gali tik piktintis ir nurodinėti kitiems, kad jie tvarką įvestu, bet ir anie nenori savo brangaus laiko gaišti. FtBall aprašytoje situacijoje nei policininkai nenorėjo gaišti savo brangaus laiko pastoviai gaudant pažeidėjus kurie neteisingai pastatė automobilį, todėl sugalvojo priežastį kad jo draugas nebenorėtu apie tokius įvykius pranešinėti. Nes realiai tai nebuvo kitos priemonės blokavimas kuri tie policininkai įvardijo, bet pažeidėjo sulaikymas, kad negalėtu pasišalinti iš nusižengimo vietos (pabėgti iš nusikaltimo vietos).
Xdmin 2019-01-06 22:28
Visas sitas abejingumas kyla del tikimosi atgalinio rysio nebuvimo. Parodai policijai kaltininka ir dar pats kaltas lieki. Bet jei nuleisi padanga tai nieko nebus. Aburdas kazkoks. Ar kai nufotkinti ir nusiunti policijai apie invalido vietoje stovinti BMW gauni feedback'a, kad vairuotojui israsyta bauda? Jei butu pvz premija uz nusikaltymo irodyma, 10% nuo paskirtos baudos tai tokiu pazeidimu perpus sumazetu jau sekancia para, o 50% keliu policijos pereitu i ofiso skyriu ir laiskus siuntinetu, nes nebebutu jiems ka gatvese veikti.
AAA000 2019-01-06 23:24
jau nusisneki. uztenka legaliu debilu. o tu dar siulai visiems siektiek leist debilavot tavo pasiulymai kvepia sovietiskumu - kai visi viska skundzia ir susidoroja svetimoms rankomis. pagal mane reikia visiskai kitaip daryt. valdzia ir institucijos turi kistis tik kai reali problema, o ne kai menkaverte ar isgalvota. o kiekvienas visuomenes narys turi zinot sita riba, kur dar gali veikt pats ir kur jau turetu kviest valdzia. as siulyciau tokio tipo baudimus aplamai naikint. kad butu didesnis spaudimas valdziai tobulint infrastruktura. dabar probemos juk neisprende su tokio tipo baudomis - tik pagilino iki issidirbinejimu... siuo atveju invalidu vietu uzstatymai - menkaverte problema. kol neatvaziavo realus invalidas ir nepatyre problemu. o elektros ikrovimo vietos ar parkavimo uzstatymas - dar menkavertiskesne problema. aplamai - jei negalima uzstatyt viesos elektros ikrovimo vietos neelektromobiliu - cia jau savivaldos savivale. tai tegu slagbauma pasistato - jei ten isskirtinai elektromobiliams. kabelio prailginima tegu isigyja - jei cia pastovi beda "alia elektromobilistams". as pvz pries ten visokiu spec juostu elektromobiliams ir autobusams uz visuomenes lesas. cia logistine nesamone. viesa infrastruktura turi but skirta visiems. o dabar eikvoja pinigus pralaidumo mazinimui ir bereikalingiems zymejimams... o jei ribot pacia tarsa - turi tiesiog draust ivaziuot i visa zona. o ne issikalinet. toks vaizdas kad is elektromobilizmo daro dirbtine invalidu kasta... ten gal kokie be smegenu vazineja? truksta rozeciu - tai ne naujas rozetes stato - o uz tuos pinigus kelius perzymi ir baudas delioja... cia jum elektromobilizmo pletra ir skatinimas - ar kaip?
HardAxe 2019-01-07 09:53
proto invalidas. Tik tokiam neturėjo duoti teisių, institucijų kaltė. Padangas badyti negražu, bet išleidžiant orą reikėtų pasiimti ventilį. Na dėl visa ko. O veiksmingiausia būtų mašinų nutempimas į aikštelę. Tada tu ar biednas ar turtingas, sugaištas laikas bus brangesnis už patogų parkingą.