„Tesla“ vairuotojai rado būdą kovoti su įkrovimo stoteles blokuojančiais pikapais (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2019-01-07 11:57
Na po tokių pasakojimų, viskas aišku su šitu personažu. Visi ne skundžia, o atlieka pilietinę pareigą. Jeigu tau pilietinės pareigos atlikimas = skundimas (ožinimas), tai tu zonskas grįžk iš kur paleido, nes čia išsilavinę, aukštesnio intelekto žmonėss bendrauja. Žinau mano mieste Kaune, daug tokių apsišikėlių, kurie kitus ožiais vadina, patys būdami banditai, visuomenės atmatos. Tos eismo jusotos, skirtos tik viešajam transportui ir elektromobiliams, bei automobiliams, kuriuose keliauja pilnas ekipažas žmonių. Jeigu ten nelystu visi nagli vairuotojai, tokie kaip tu, tai visas eismas vyktų kaip priklauso. Viešasis eismas turėtų judėti greičiau nei visas srautas. Jei to nesuprani, tai čia matomai tavo žinių ir pagarbos trūkumas kitiems, tokiems pat eiliniams žmonėms kaip mes.
AAA000 2019-01-07 19:50
prie ko cia kazkokie oziai? Kaune esu gyvenes - puikus miestas ir linksma liaudis. cia tavo fantazija - kad nelistu nagli - ir butu kaip fantazuoji - tvarka ir rojus . nebuvo ir nebus. gatve ar kelias yra viesa infrastruktura. uz visu pinigus. tavo ir mano. ir daryt viesoje infrastrukturoje "elitines" judejimo juostas tokio pacio tipo transportui (turiu minty automobilizmui) yra visiska nesamone. va taip ir sukuriami visuomenes kastos. gaunasi, kad "kasta" turi daugiau teisiu pries likusius. nors automobiliai tokie patys. greiciau jie savaime nevaziuoja. o visa judejimo juosta atima is visuomenes. judejimo greiti lemia visai kiti dalykai. pvz 2 juostu viena kryptim gatve sunkiau uzsikemsa, jei tik viena juosta - avarija ir uzkista VISA gatve. jei dvi juostos - vienai uzsikisus - tik suleteja per puse. o jei viena juosta dirbtinai atima ir lieka tik viena juosta - pagal tave cia padare geriau? tas papildomas autobusu juostas tegalima kist "pagerinimui" tik jei ne maziau 3 juostu viena kryptim buvo... kitaip cia tik pabloginimas. o ne pagerinimas.
Kyborg 2019-01-07 20:10
Save prie kokių priskiri? Legalių ar nelegalių?
immortallt 2019-01-07 22:00
Įdomią statistiką apie Lietuvos automobilius pasižiūrėjau - pagal senesnių nei 10 metų automobilių dalį, po Jugoslavijos, esame pirmi Europoje, net ne ES.
AAA000 2019-01-07 23:15
dziaugtis reikia - pridetine verte saliai milziniska, jei esam centras bent jau antrinio perpardavimo proceso. juk be zemes ukio produkcijos mes nieko realiai negaminam daugiau... o valdziadebiliai nori uzlenkt visa auto prekybos ir remonto saka savo istatyminiais issikalinejimais... toks vaizdas, kad vokieciams dirba, o ne Lietuvai...
Kyborg 2019-01-08 00:12
Noras, kad užsiimantys auto prekyba ir remontu mokėtų mokesčius yra išsikalinėjimas? Gal tau į Zimbabvę laikas? Tau turėtų patikt ten esanti anarchija. Verslai nekontroliuojami, šalis tiesiog klesti
jilted 2019-01-08 11:19
Kurių metų statistiką žiūrėjai, kad radai Jugoslaviją itrauktą?
Hmz 2019-01-08 14:11
sub 2019-01-08 16:28
Patsmanau pamiršai apie ką prieš tai rašiai, kad žmonės yra skundikai. Ir aš niekur neteigiau, kad Kaunas yra blogas miestas. Kaunas puikus, bet kaip visuose miestuose, čia pasitaiko tokių personų su panašiu mąstymu į tavo. Visgi tų personų mažiau emigravo ir yra turbūt daugiau Kaune, nei tu galvoji. Kad nelįstu nagli į viešojo eismo juostas nėra fantazija, bet panašu, kad šiuo metu tai problema kuri greitai nesusitvarkys. Manau su laiku susitvarkys. Vieša infrastruktūra kuriai galioja kelių eismo taisyklės, kurių nesilaiko kai kurie žmonės. Ir tos juostos nėra elitinės, elitinaii yra tie, kurie piktnaudžiauja, bent jau jie mano kad yra elitiniai, svarbiau visų kitų.
Shinigami 2019-01-08 17:38
Nereikia net autobusų juostų. Yra žiedas, link jo dvi eismo juostos. Pirma juosta sukimui į dešinę antra juosta įvažiavimui į žiedą. Tai pastoviai atsiranda gudročių kurie nenori laukti antroje juostoje savo eilės įvažiavimui į žiedą, bet išvažiuoja į pirma juostą ir iš jos bando įlisti į žiedą. Todėl užkerta kelia automobiliams kurie nori sukti į dešinę, sukelia avarines situacijas žiede, nes ta juosta neskirta įvažiavimui į žiedą. Ir kas blogiausia, taip elgiasi ne tik lengvųjų vairuotojai, bet ir autobusu vairuotojai.
sub 2019-01-09 09:04
PonasNulis pilnai pritariu, bet su mūsų savivaldos ir seimo narių apsisukimais tokie greiti, kad šie dalykai iki Lietuvos kelių ilgai eina. Bet tokių kamerų šiaip Lietuvoj, ypač miestuose reikėtų labai daug, nes čia kur nepasisuksi, vis kažkas ne pagal taisykles kovoja už vietą. Pas mus, Lietuvoj, jau yra tie geltoni dryžuoti kvadratai, tai spėk ar labai daug žmonių bent pažiūri į priekį, kur baigias tas kvadratas. Nes piko metu lyg nebūtų kvadrato.
sub 2019-01-09 09:13
Man šita situacija labai skaudi, nes kasdieną ją matau važiuodamas iš darbo. Yra žiedas dviejų juostų, pirmoji skirta išsukinėti, antroji skirta eismui žiede ir tik į dvi kryptis leidžia iš antros išsukti. Tai Chemijos g. ir Pramonės pr. žiedas Kaune, kur piko metu visa pirma juosta Chemijos g. užsikiša, o tie, kurie svarbesni už kitus, lekia antra juosta iki žiedo, o tada bando kažkaip įlyst iš antros jusotos į pirmą, nes tuoj už žiedo jiems reik išsukt dešinėn. Tai aš asmeniškai tokių iš principo nepraleidžiu, nes aš atstoviu 10 minučių eilėje, kaip sąžiningas kelių eismo dalyvis, o kažkos naglas snukis varo. To betrūktu, jeigu nepraleidi, tai dar ir kivirčas kyla su kai kuriais, kodėl jo neįleidai į pirmą juostą jau pačiam žiede. Tai manau ta pati situacija, tik kita vieta. Aš laikausi principo ir nepraleidžiu. Labai skaudu būna kai vairuotojai, laukiantys pirmoje eiėje praleidžia antraeilininkus pačiam žiede ar prieš žiedą, nes už žiedo mano minėtoje vietoje dažnai baigiasi kamštis. Shinigami, žinai patarlę: duok durniui kelią. Kai tu durniui kelio neduodi, tada prasideda tokei bairiai, kaip Rusijos gatvėse.