Garsieji „Poco F1“ taps dar geresni: sulauks 960 FPS sulėtinto filmavimo režimo bei galimybės filmuoti 4K 60 FPS vaizdo įrašus  ()

Šiais laikais, kai flagmanų kainos siekia 1000€ ar net daugiau, sunku atrasti telefoną, varomą „Snapdragon 845“ čipsetu, už ganėtinai nedidelę kainą. „Poco F1“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nenori išleisti per daug pinigų telefonui. Viena iš pastebimų funkcijų, kurios neturi šis prietaisas, yra galimybė filmuoti 4K raiškos 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus. Prietaisui taip pat stinga 960 kadrų per sekundę sulėtinto filmavimo rėžimo. Vis dėlto, remiantis „Poco India“ generalinio vadybininko „Twitter“ pranešimu, abi šios funkcijos ir dar keletas kitų pasieks „Poco F1“ telefonus po pasirodysiančio atnaujinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po atnaujinimo telefonas taip pat bus papildytas nakties fotografavimo režimu, kuris pagerins nuotraukų kokybę, esant prastam apšvietimui. Pirmasis atnaujinimas telefonui suteiks ir nakties režimą, ir 960 FPS sulėtinto filmavimo galimybę, tačiau 4K raiškos 60 FPS vaizdo įrašus telefono savininkai galės filmuoti tik po vasario mėnesio atnaujinimo.

Po vieno iš atnaujinimų atsiras galimybė žiūrėti HD kokybės filmus ar serialus „Netflix“ bei „Amazon Video“ platformose. Manmohan patvirtino, jog „Xiaomi“ dirba su „Pocophone“, kad ši funkcija greitu metu pasiektų telefonus. Vis dėlto yra viena bėda, kurios kompanija nepaiso. Nors gali pasirodyti juokinga, tačiau ši bėda neduoda ramybės didžiajai daliai „Poco F1“ savininkų ir ši problema egzistuoja nuo pat telefono pasirodymo.

„PUBG Mobile“, rinką užkariavęs žaidimas, reikalauja žaidėjų valdyti savo veikėją, naudojant valdiklį, kuris patenka į priekinės išpjovos užimamą ekrano plotą. Dėl priekinės išpjovos negalima naudotis kai kuriomis svarbiomis žaidimo funkcijomis, todėl veikėjas yra sunkiau valdomas. Tai tikriausiai yra „Xiaomi“ kaltė, kadangi „PUBG Mobile“ puikiai veikia kituose priekinę išpjovą turinčiuose prietaisuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()