Kvailiausia tendencija automobilių dizaine, dėl kurios kalti amerikiečiai arba kodėl „Subaru Ascent“ yra čempionas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

peeplt 2019-01-14 14:30
Žurnalistai neturi ką rašyti ir prie ko kabinėtis. Man tie laikikliai tikrai nemaišo o tik padeda. Tie laikikliai nėra kažkokios antenos kurios lenda į saloną ir trukdo vairuoti. Paprastai tai kažkokios nišos, kurios tikrai pravers jai ne puodelių laikymui tai kažkokiai kitai smulkmei. Ir joks čia anekdotas, o elementarus klientų poreikių tenkinimas. Galima būtų lažintis kad absoliučiai didžiajai daliai klientų tie puodelių laikikliai visai skaniai susinaudoja pasitelkus elementarią fantaziją. O likusi dalis - pedantai kurie ir taip salone neįsivaizduoja kaip galima valgyti ar gerti.
mindaugas.vaitiekūnas 2019-01-14 16:01
Tai kad vienas laikiklis kavai, kitas mineraliniui, kitas plovyklos žetonams, kitas smulkiems pinigams, dar į vieną susiberčiau riešutus. Jų tikrai nebus per daug
SaMaras 2019-01-14 21:59
Na panaudoti galima bet kam, bet kadangi aš kavos negeriu, tai laaabai pasiilgstu tų funkcionalių skyrelių, su uždarymu, kurie skirtingų dydžių, skirtingoms smulkmenoms susidėti, kur įmetei ir nesumakaluoja, vaikui ant akių nesimaišo ir nekyla pagunda bevažiuojant viską imti.. namuose visas smulkmenas irgi galėčiau laikyti tamsiukyje sudėtus į 10l majonezo kibirus, bet lentynos kažkaip funkcionaliau.. ir dar lentynose atskiros dėžutės.. nors kuo jau kuo o pedantu mane vadinti tikrai niekam liežuvis neapsiverstų..
Vytax 2019-01-14 23:51
O niekas nepasiūlys specialaus laikiklio benzininiam pjūklui automobilyje?
Kibirelis 2019-01-15 23:16
Norėčiau pamatyti kaip atrodo jūsų automobilių salonai, jei sugebat ušpildyti visas nišas, o ką jau kalbėti apie riešutus. Lengvajam automobiliui max 5 puodelių laikikliai. Man net salono dizainą darko tas perdėtas skaičius. Ir nereikia kalbėti, kad jie daromi ten, kur ir taip niša yra. Šiukšlėms ir dulkėms tie jūsų puodelių laikikliai.