Samsung Galaxy S10 pristatytas! Tik kodėl 3 modeliai ir kuo jie skiriasi? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Monochamus 2019-02-22 13:46
Kaina ne mažiau įspūdinga nei patys telefonai. 1609€ Telia paruotuvėje https://www.telia.lt/privatiems/telefon ... 0-plus-1tb Vietoje šito telefono perkant pavyzdžiui huawei, xiaomi ir dauguma kitų telefonų galima sutaupyti net 1000€. Nesiginčijiu, sutinku, kad samsung s10 yra geresni, bet ar tas gerumas tikrai tiek geresnis? Man įdomu būtų išgirsti ką jau gali atlikti tokio praktiniam naudojimui reikšmingo, ko negali huawey? Pripažinkim, moka žmonės dėl noro turėti "madingą" telefoną. P.S. Aišku, 1000€ ne visiems yra didelė suma. Jei uždirbi tiek, kad gali nekvaršinti galvos dėl 1k didesnės kainos, tai viskas ok. Bet manau viduriniosios klasės lietuviams tai gana reikšminga suma.
Eič 2019-02-22 17:54
Atsakei į savo paties klausimą. Yra paklausa - yra ir kaina. Žmonės pirks tą telefoną, mokės tuos reikalingus tūkstančius, išmes dabartinius turimus S9, ir naudos naują žvėriuką feisbukui. Apple jau taip daug metų gyvena. Aišku, Lietuvoj čia daugumai įdomiau tai, jog S8 kaina nukris dar žemiau Atrodo per brangu? Palauk kol OnePlus pristatys telefoną su tokiu pat procesoriumi. Mokėsi pusė kainos, bus švaresnis androidas (neprirašyta samsungo bloato), bet vat nieks į tavo telefoną neatkreips dėmesio. Gal ir bus prastesnė kamera, bet įsidiegsi Google Camera mod'ą, fotografuosi ne ką prasčiau.
amas 2019-02-23 02:22
Jei naudosi telefoną ilgai tai ir nauda. Note3 vis dar puikiai veikia, tai labai pigus per tiek laiko gaunasi. Aišku tada tokių kainų nebuvo. Idomu ar dabartinių užklijuotos batareikos tiek laikys. Šeip atsinaujinimui tik kamera gali būt geresnė, nelabai dar ką gali pasiūlyti. Tas išlankstomas dabar turėtu iššaut. Jei pasteisins, visi tokius pradės kept. Bet ar tikrai to reikia?