Gamindami perlenkiamus telefonus jie perlenkė lazdą - 6 didžiausios sulankstomų telefonų problemos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2019-02-28 12:30
Vienintelis kas perlenkė lazdą yra tas, kuriam kilo ranka postinti tokį absordiška straipsnį. Technologijos yra technologijos, įmonės jas kuria ir vysto kur tik panorėjusios, tavęs niekas neverčia nei jo pirkti, nei jo liesti. Nepatinka? eik ir daryk tai kas patinka apart verkšlenes del kitu pastangų kažką sukurti naujo.
amas 2019-02-28 12:41
Jo bybys ne straipsnis. Koks jum blet skirtumas, nepasiteisins išnyks, kaip išriesti banano formos telefonai.
sub 2019-02-28 15:28
Pritariu technokolegoms, straipsnis visiškas fail. Palyginimas su popieriaus perlenkimu - žemiau plintuso. Niekas taip nelankstys, nes tikrai nelaikytų ekranai tiek. Pabandykit popieriumi apvynioti apvalų rašiklį ar pieštuką, popierius susilankstė? Nemanau. Tai tokio principo bus FOLD išmanieji. Kiek suprantu tai ekranas, kai sulenktas aplink virį bus tokios formos - C, o ne , kai iškleisi - išsitiesins.
bahuriux 2019-02-28 15:50
Techno hipsteriams (naraukiantiems technikoj, technologijose, techninėj mechanikoj, medžiagų moksle, fizikoj ir tt) kaip matau nepatinka konstruktyvi kritika tam tikrai technologijai? Tai rašykit argumentuotą "lakstinukus" išaukštinantį straipsnį, kas neleidžia. Aš jau buvau išdėstęs problemas kurias sukelia tokios revoliucijos, tai nebesikartosiu čia. Kas nori lažintis, kad samsung kažkuris ten https://www.theverge.com/2019/2/20/1823 ... nouncement neatlaiko be gedimų, ar apgadinimų 200,000 kartų pilnai sulenkti ir atlenkti? Blemba dar nesu matęs laptopo kuris bent 2000 kartų be gedimų būtu atlenktas ir užlenktas, per net nelankstomą ekraną, bet tik per vyrius ir lanksčią ekrano šyną. Nu OK galit pradėti varyti kokia tai super revoliucija ir kaip jūs be tokio daiGto neišgyvensite Tokį "lankstinuką" įsigyti už tokią kainą, man asmeniškia prilygtu visiškam fiasko ir savęs, kaip racionaliai mąstančio žmogaus nusivertinimui, nes yra geresnė, pigesnė ir pilnavertė alternatyva smartfonas + planšetė normalaus dydžio krepsyje, kai viskas kartu kainuoja 1,5-5 kartus pigiau nei 2in1 variantas kurio beja ekranas patampa iš 9:16, 3:4. Internetą gali pašarinti iš smartfono per wifi.
DarkNRG 2019-02-28 20:27
Ir vaikstai kaip trenktas geekas, su savo telefonu+plansete pastoviai kuprine besitasydamas, o mes ta telefona+plansete kisenej pasinesiosim.
Klaudijus 2019-02-28 21:06
http://www.technologijos.lt/n/technolog ... eo?l=2&p=1 Hmm. Kažkaip nedera vienas su kitu komentarai.
bahuriux 2019-02-28 21:27
http://www.technologijos.lt/n/technolog ... eo?l=2&p=1 Anksčiau išdėsčiau lankstinukų problemas čia viewtopic.php?f=45&t=62413 ir dar po kažkuriuo straipsniu, tikrai nepulsiu kapstyti kur. Ir tai nėra nieko bendro su smartfonu į kurį galima pajungti normalų PC monitorių, normalią klaviatūrą ir naudoti kaip sisteminį bloką. Jei nori "įgelti" kapstyk dar giliau tik prašyčiau pasitikrinti faktus prieš postinant tokio tipo postus, nes mano laisvalaikis yra kažko daugiau vertas nei tokių postų rašymas.
bahuriux 2019-02-28 21:41
Aaa nu jo, čia argumentas patogumas. O ten smulkmenos tokios kaip, aspect ratio kuris pasikeičia iš 9:16 (tapęs standartu) į 3:4 (10+ metų senumo atgyvena), kad vietoj vieno susibraižančio paviršiaus dabar bus du + ekrano kraštas. Ir apskritai kažkokie ten nusmurgę 2k$ už kuriuos išeina smartfonas + planšetė + galingas naujas geiminis stacionarus PC su monitoriumi, jei pataupyti ant tų daiktų brando bet ne ant spartos, tai dar ir biudžetinis laptopas įtilps į tą pačią kainą OK OK atpigs tie jūsų mylimi brandiniai lankstinukai iki 1k$, paskui kitaicai prištampuos pigienų po 200-500$. Prie to pačio ekrano nusilankstymui garantija nebus teikiama, net ir samsungo, nes tai bus prilyginta mechaniniai pažeidmui
Klaudijus 2019-02-28 21:53
Nejau čia yra ji? Mes abu suprantam, kad Galaxy Fold sulankstomas ekranu į vidų..? Fail..
dariusss 2019-03-01 01:01
Nespjauk i sulni, kad nereiktu veliau paciam atsigerti... kazkaip itariu, kad kai tik vos atsirado ismanus telefonai su lieciamais ekranais, tu buvai is tu kritiku kuris sake, kad cia tik trumpalaikis mados reikalos. O tie kritikai sake: ekranai susibraizys, nepatogu rasyti zinutes, didelis, pleso kisenes ir pan. Visgi lankstus ekranai tik starto pozicijoj, ir kol ja inzinieriai ivaldys suderins tinkamai technologijas, turbut praeis dar nevieni metai
vazzy 2019-03-01 08:10
as bučiau linkęs pritarti Bachuriux, nes manau, kad tai nėra tas daiktas, kurį aš norėčiau turėti išėjęs iš namų. smartphonas yra idealus dėl savo dydžio ir galimybių, didesnis netilptų į kišenę. Daug žmonių sakė, kad planšetės išstums laptopus ir t.t, bet gavos vos ne, kad tu jas perki savo vaikui, kad atsiknistų ir neprašinėtų tavo telefono pažaist. bent jau per pastaruosius metus daugiau paskirčių aš nemačiau, kad kas naudotų. ar tik nebus tas pats su šitais ? technologija aišku sveikintina ir labai net įdomu kas bus, kol nematysiu aiškių privalumų aš tikrai nepirksiu, bet tikrai bus smagu pažiūrėt kokią žmonės ras jiems paskirtį, tikiuos nebus kaip su planšetėm - dovana savo vaikui
bahuriux 2019-03-01 08:42
https://en.wikipedia.org/wiki/Rollable_display lankstomų/lanksčių/suvyniojamų ekranų technologijoms jau 13+ metų ir tik dabar ateina revoliucija? Turbūt perdaug problemų neišspręstų ir abejotina nauda. https://www.theverge.com/2019/2/21/1823 ... -editorial Kol neišleis graužtukas iFold už kokius tarkim 3000usd niekam to ir nereikės. Šiaip jo aš buvau skeptiškas dėl smartfonų iki android 6 versijos kažkur, nes jie buvo nepakankamai tobuli. Planšetų niekada nelaikiau revoliucija kuri pakeis laptopus, nes jų parametrai perprasti lyginant su PC. Dabar rašau iš smartfono, nes pakeičiau darbą kuriame reikia gps būtinai ir turiu kartais laisvo laiko pa3,14zdielinti t.lt jei ne tai tai ir dabar naudočiausi miniatiūriniu mygtukiniu tlf + PC arba laptopu, kai reikia kažko rimčiau. Pas mane namie vienu metu yra kokie 3 kompai ir vienas iš jų mano pačio pilnai surinktas labai galingas, tai man tos revoliucijos kaip lankstomų ekranų, išmanių apyrankiu/laikrodžiu planšetų ir visos kitos pabarabanu. Tiesa labai noriu aukštos rezoliucijos greitos reakcijos VR akinių žaidimams, 3d objektų kūrimui, dronui ir panašiai, google glases idėja patiko, gaila kad numarino.
Berserkas 2019-03-01 10:17
O man atvirkščiai. Nei kompiuterio reikia, nei laptopo kuris guli kampe. Viską ką reikia atlieku per telefoną. Ir taip pas dauguma jau. Dėl to ir vidutinis telefonų ekrano dydis išaugo. Pas manęs dabar 5.5 colių 16:9 ir sekantis būtinai mažiausiai turėtų būti apie 6.39 18-19:9. Taip pat buvau pagalvojęs apie 6.9 colio (kažkur 18:9), bet jį jau būtų nepatogu tampytis ir paprastai jie būna midrange telefonai. Ir toks atlenkiamas greičiausiai būtų sekantis mano telefonas jeigu kainos nebūtų tokios didelės.
Monochamus 2019-03-01 13:08
nesiskirtų nuo telefono ir planšetės patogumo. Man tikrai būtų labai įdomu sužinoti kam gi jau taip naudoji planšetę, kad taip prireikia ją turėti pastoviai su savimi kišenėje ir, dėl to net aukotum telefono storį ir, sumokėtum gana nemažą sumą pinigų?
sub 2019-03-01 16:54
Šiek tiek keista skaityti komentarus, kuriuose rašoma kad nešiojasi telefoną ir planšetę, o jau sulankstomas vistiek nesuteiktų jokio patogumo. Kaip suprantu vienas įrenginys (telefonas/planšetė) yra nepatogiau nei du atskiri įrenginiai. Aš manau, kad jeigu jau pagamino fold telefonus, tai yra paklausa, yra susidomėjimas, ir tuo pačiu konkurencija, nes jau nelabai randa kur konkuruot gamintojai. Manau palaukim porą metelių ir tada pakalbėsim patogu ar ne, reikalinga ar ne, racionalu ar ne. Nes kai atsirado pirmieji išmanieji, kad ir kokie baisūs jie buvo, išskyrus Iphone, visi sakė, koks š, kam to reikia. Čia su foldais bus taip: mūsų vaikams jie patiks, mums ne, kaip mūsų tėvams buvo sunku suprast kam reikia išmaniojo, jeigu telefonas skirtas tik paskambint ir žinutei parašyt. O jei dabar paimčiau iš tėvų telefonus, tai sakytų kaip tada orus pasitikrint, audio knygų paskaityti, delfi paskaityti, atsimint kada kieno gimtadienis ir t.t. Praeis keli metai ir sulankstomi įrenginiai taps elementariu dalyku.
Monochamus 2019-03-01 17:24
Tikrai ne, išmanieji telefonai iš kart buvo populiarūs. Ir apskritai išmaniųjų telefonų lyginimas su sulankstomais telefonais yra be ryšio: išmanusis telefonas aprėpia daug daugiau galimybių ir funkcijų, nei tik "galėjimas susilenkti". Aš manau, kad tokie sulankstomi telefonai, geriausiu atveju tiesiog ras kažkokią savo mažą nišą ir tiek, bet toli gražu nebus visi telefonai tokie. Laikas parodys kieno prognozės arčiau realybės