Turbūt svarbiausias „Tesla“ metų įvykis – oficialiai pristatytas kompaktiškasis elektrinis visureigis „Model Y“ (pirmasis bandomasis važiavimas, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

01 2019-03-15 21:10
jau juokinga darosi, kai tokius automobilius vadina visureigiais. Pakelė truputi Model3 kėbulą ir jau Testa visureigis... Apskritai dizainas nuobodus ir pilkas, nebeidomu. Cia jau bendra tendencija Apple stiliumi metų metus tuos pačius su minimalistiniais faceliftais nusibodusius produktus pristatinėti kaip super duper inovacijas ir naujienas. Boring.
daynewss 2019-03-15 21:36
Na, toks dalykas kaip "visureigis" gali būti tik fantastiniuose filmuose. Artimiausias tai fantazijai buvo Jeep Willy, nes važiuodavo tikrai beveik bet kur. Hummer (HMMWV) irgi važiuoja daug kur, bet miškuose jam šakės, be to sunkus, lėtas ir srebia daug. Dar gal pirmieji Jeep Cherokee, seni Nissan Patrol, Mitsubishi Pajero ir Range Rover. Visą kitą marketingo triukai. Gražūs bekelės vaizdai reklamose, vandens purslai iš po ratų, važiuojant per upelį, x-y-z drive ir amžinas CHECK ENGINE.
Paramotoras 2019-03-15 21:41
Pamirsai fordus ir toyota pikapus kur realiai lipa.
Xdmin 2019-03-15 21:46
Yra Suzuki Jimny, ko dar tau reikia? O sita Tesla tai tiesiog vienaturis.
01 2019-03-15 22:47
Ir ne tik ši:) beveik visi tie nedideli parketiniai SUV ir yra ne kas kita o tik patiuninti vienaturiai, kurie irgi buvo bestseleriai praeitame marketinginio žaidimo cikle. Puikiai dar pamenu kaip prieš ~15-17 metų kone visų gamintojų garbės reikalas buvo savo gamoje butinai turėti vienatūrį. Patys šeimoje turėjome, pirmos kartos Renault Scenic ir antros. Antros kartos dyzelinis scenikas tarp kitko kai pasirodė, tikrai stebino ir patogumu ir racionalumu, elektroninis rankinis, kuris pats atsilaisvinfavo pajudejus, visiškai išimamos galinės sedynės, puikus matomumas iš vairuotojo pozicijos ir labai smagus ir taupus, tylus dyzeliukas. Tuo metu buvo maži vaikai, tai ziauriai patogu buvo su jais keliauti tiek kasdien mieste, tiek kelionėse. Bet niekas nesitesia amžinai - kiekvienas ciklas turi pabaiga - po gerų 10-15 metų kai jau kas antras vairavo vienaturi jie visiems atsibodo. Marketingo skyriai eme sukti galvas kaip toliau islaikyti pardavimus ir pazkam toptelejo - pakelkim kiek auksciau nuo zemes tuos vienaturius, perdarykim kiek kebulo dizaina, ir pavadinkim juos Visureigiais. Kokie ten visureigiai is vienaturių - Miesto Visureigiai, next big thing!!! VALIOOOOO!!! Neturi Miesto visureigio - jis tau būtinas, vienaturiai vakarykstė diena - ateitis SUV. Na ir ratas vėl sukasi. Visi dabar neriasi is kailio dėl SUV. Beje ciklai trumpėja, manau baigsis ir ju era, prognozuoju, kad apie 2014-2016 rasis dar kazkas visai kito, tikėtina kad isibėgejanti elektrizacija gimdys kar kitokius standartus, supratimus, patirtis bei sprendimus.
GNU 2019-03-16 02:46
Šiaip pastebėjimas: SUV yra trumpinys “Sport Utility Vehicule”, apie jo “visureigiškumą” pavadinime net užuominos nėra, o pasaulyje SUV dažniausiai suprantamas tik kaip kiek padidinto pravažumo vienatūris. Į tikro off-roaderio vietą SUV net nelabai ir pretenduoja. Čia tik Lietuvoje jis dėl nežinomų priežasčių jis vadinamas visureigiu, ir paskui piktinamasi, kad SUV prastas visureigis. Tas pats beje galioja ir crossoveriams.
Creatium 2019-03-16 10:22
Tesla dar turėtų išleisti tikrą pikapą.
apvalus 2019-03-16 10:24
Kad jau atsirado besipiktinanciu SUV'ais... Taip, galbut tai nera tinkamas automobilio tipas energingam jaunuoliui be seimos. Taciau, kodel SUV yra geriau nei vienaturis, universalas ir t.t.: 1. Talpumas toks pats, kaip ir vienaturio; 2. Pakeltas nuo zemes gerokai daugiau, nei paprastas universalas ar vienaturis. Tai duoda labai daug, net jeigu automobilis varomas tik priekiniais ratais: ziema kiemuose neturi problemu, vasara neturi problemu nuvaziuot prie ezero, nereikia lenktis ilipant, ikeliant vaiko kedute ir pati vaika ir t.t. 3. Daznu atveju, siek tiek ilgaamziskesnis automobilis, nei iprastas. Visos plastikines apsaugos ir pan. kazkiek apsaugo nuo korozijos, mazesne tikimybe braukti dugna ar slenkscius vaziuojant prastu keliu ir pan.
Kirtiklis 2019-03-16 16:31
Visureigis in my ass. Kai JAV gamintojai + Toyota turi tikrus visureigius, kurie sugeba šitai, o ne šita parodija. Nuo 11:40 žiūrekit. https://www.youtube.com/watch?v=jaaycMzpHqo
kukulis4 2019-03-18 09:48
As kazkaip visada galvojau, kad kalbant apie kontekste minimus automobilius, SVU reiskia 'suburban utility vehicle', na bet anyway. O kalbant apie musuose vadinamus SUV'us, gal turit kas patirties su, ar patikimos informacijos apie siu metu modelius? Konkreciai dairausi i Tiguan, MY19 RAV4, Karooq, Peugeot 3008, MY19 Qashqai, gal dar koki mazda cx5. Pagrindiniai reikalvaimai - automatine PD ir dyzelis arba hibridas. Labiau dyzelis. Pagal brosiuras ir youtube review'us, kolkas, labiausiai limpa Tiguan, sekantis - RAV4. Test draivint bandysiu nuo kito menesio, tai bus matyt, realiai atrodo, bet tuo tarpu butu idomu isgirst, jei kazkas kazka panasaus eksplotuojat ir turit ka papasakot.