Ar žinote, kas bendro tarp Karcher, Bosch, Hilti ir DeWalt siurblių ir kodėl nėra jokio skirtumo, kurį pirksite? Remonto meistro komentaras ir praktiniai patarimai, kaip nebūti apgautiems garantiniame aptarnavime (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2019-03-21 11:55
Jei kalbama tiesiog apie servisa, tai viskas ok. Bet jei apie garantini servisa, tai cia jau imoniu politika, o ne "vienodi breziniai".
Nukainotas 2019-03-21 15:58
Koks čia negirdėtas gamintojas - Bosh? Nukopijavo pavadinimą nuo Bosch.
Kyborg 2019-03-21 19:43
Prie ko čia garantinis apgaudinėja? Koks skirtumas vienodos garantijos ar ne, gamintojai tai skirtingi. Kamazas savo naujaį vilkiką surinkinėja ant senos Mercedes linijos, ar autoriaus nuomone Mercedes dabar turėtų teikt garantinį aptarnavimą Kamaz vilkikams? Ok, meistras per daug kvailas suprast, kad skirtingi gamintojai yra skirtingi gamintojai, nesvarbu, kad technologijos vienodos. Bet spausdinantys tokius straipsnius ar jūs nors šiek tiek galvojot? Ar jums svarbiausia graži antraštė, o tai, kad nusišnekama jums dzin?
daynewss 2019-03-21 21:02
Nežiūrėjau video, bet mintis turbūt tokia, kad kainos didžiausios bus DeWalt, o pigiausias Bosch, bet įrenginys vienas ir tas pats. Čia kaip su skalbimo mašinom. Gali kainuoti 250€, o gali 800€. Skirtumas GALBŪT bus variklyje, o visos kitos detalės bus tos pačios. Pažiūrėjus į atsarginių detalių katalogus ir supranti, kad yra tik du-trys modeliai pvz., vandens padavimo vožtuvų, keletas modelių siurblių ir t.t., o skalbyklių gamintojų ir modelių šimtai.
Atavar 2019-03-22 00:44
Kyborg nepagavai video minties daynewss: mintis tokia, kad ne tik detalės vienodos, bet ir iš konstrukcinės pusės beveik identiški jie. Skiriasi spalvos, na ir išorinis apipavidalinimas kažkiek. Ir jei netenkina vieno gamintojo servisas - gali nešt pas Kercherį, bei pasinaudot alternatyva. Kalba buvo ne apie garantinį servisą.
Kyborg 2019-03-22 12:37
servisas. Apie tai ir mano komentaras.