„Facebook“ populiarumas mažėja: žmonės tinkle būna vis trumpiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Monochamus 2019-05-31 11:01
Net ir kačiukų nuotraukos galiausiai atsibosta... O be kačiukų beveik nieko daugiau ir negali kelti, nes visą kitą turinį facebook cenzuruoja. Negali dėti nuotraukų, kur matosi nuogybių, negali dėti nuotraukų, kur kažkas pamatęs gali pravirkti, negali dėti nieko susijusio su politika, nebent ta politika yra leftizmas. O jei pats nesi leftistinių politinių pažiurų, tai gali dėti nors ir kačiukus - vis tiek gausi baną facebooke vien už tai, kad toks egzistuoji. Man dabartinė facebooko politika primena kažkada Lietuvos IRC tinklą - pradėjo ale "griežčiau kovoti" ir baninti už menkiausius prasižengimus ip adressus. Galiausiai beveik nebeliko žmonių, kurie ten apskritai jungiasi... Laukiu, kada išpopuliarės koks nors socialinis tinklas be cenzūros. Manau, kad čia laiko klausimas kol koks nors ne CCCP ideologijos socialinis tinklas pasieks kritinę masę ir tada masinės emigracijos iš facebooko bangos jau nesustabdys... Tai, kad šiuo metu lyderis ir monopolininkas, nereiškia, kad toks bus amžinai.
Gediminas Jurgaitis 2019-05-31 14:23
ir kas tada bus? Per pornucha ekrano nematysi.
amas 2019-05-31 15:54
Internetas ir yra dėl pornuchos. Facebookas tik tam, kad būtu, kuo uždengt pornucha, kai kasnors netikėtai ateina.
Plastique 2019-05-31 18:50
Viskas ką išvardinai yra VK. Bet paskutinius metus irgi pradėjo jį koreguoti ne į gerąją pusę. Pilna įdomiausių grupių su tik tau norimu ir reikiamu contentu, ar tai būtų kačiukų nuotraukos, karas irake ar afgane, nlo, klasikinė muzika, menas, ar tas pats porno. Viską pasirenki tik pats, ir dar pasirenki ką matys draugai, o ko ne. O ir muzikos galima buvo atsisiųst, filmus žiūrėt, reikiamus pdf, video ar muzikos failus susidėt ir t.t. Žodžiu rusai pagal mane pilnai išbaigė FB. Tik tiek, kad lietuvių ten mažokai lyginant su analogu.
Kyborg 2019-05-31 19:03
IRC tikrai ne dėl to numirė ir jis numirė visur, ne tik Lietuvoj. Tiesiog atsirado patogesnės, funkcionalesnės bendravimo platformos. IRC grubiai lyginant kaip SMS telefonuose. Ar SMS'ais tiek pat bendrauji kaip prieš 10-15 metų? Ar vis dėl to kitas priemones susirašinėjimui pradėjai naudot?