F-22 ir F-35 ateina galas? Kinija skelbia turinti tokią radarų sistemą, nuo kurios nepasislėps nei vienas STEALTH naikintuvas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

- 2019-06-14 20:07
Šiaip, antrojo pasaulinio karo meto radarai gerai tuos stealth lėktuvus fiksuotų. Tiesiog imi ilgesnes bangas ir tiek. Tačiau ilgesnių bangų ruožuose koks varnų būrys ar debesys atrodys kaip lėktuvas - dėl to ir buvo nukeliauta prie trumpųjų bangų. Įdomu, kaip kinai tai išsprendė - ar tiesiog sutankino radarų tinklą, ar padarė jį kombinuotą? T.y. ilgabangis žvalgo nuolat, o aptiktus objektus papildomai tiria trumpabangis? Tada jei ilgabangis mato objektą, trumpabangis - ne, tai tada identifikuoji kaip stealth naikintuvą ir šauni raketą.
HardAxe 2019-06-14 23:05
o kaip tiksliai nutaikyti raketą? Raketos sensoriai neturės problemų fiksuoti lėktuvą?
- 2019-06-14 23:12
Na, su ilgabangiais siųstuvais visada žinai bent apytiksliai, kur lėktuvas yra. Galima valdyti raketą nuo žemės, sprogdint skeveldrinį užtaisą, šaut lazeriu ..
Taspac 2019-06-15 18:41
Viską pasako - tankus tinklas. Suseki su ilgabangių tinklo radarais, ir kurį laiką stebi. Priklausomai nuo to, kaip objektas save veda, gali išskaičiuoti su kuo turi reikalą. Tarp kitko, trumpabangiai taip pat nėra akli. Tik Stels objektą mato žymiai mažesnį ir trumpiau.
Tomasziukas 2019-07-17 21:51
Jeigu objektas skrenda mazdaug garso greiciu ir kyla netoli taikinio, tai neturi labai daug laiko aiskintis.. turi greitai ir tiksliai priimti sprendima As manau, jog cia kinai galbut turejo galvoje aiskiai apibreztoje erdveje nepraskris nepastebetas lektuvas ar pan Svarbu pasigirti juk