Billas Gatesas įvardijo didžiausią savo karjeros klaidą - ji galimai kainavo 400 milijardų dolerių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-06-28 14:37
Kažkada turėjau Lumia 930 - jį parametrais pralenkė tik iPhone X. Hardvaras buvo labai geras, bet su softu jie pralošė. Taip pat didelis minusas buvo, kaip ir dabar yra su Apple, kad reikėjo pirkti licenciją norint kurti apsus. Suprantama iš Apple pusės, kuomet jie praktiškai dominuoja JAV, bet kai tu vejiesi ir stengiesi įsibrauti į jau užimtą rinką, tai klaida. Jei tiksliai pamenu, nebuvo kūrimo aplinkų kitoms platformoms, tik Windows. Visual Studio buvo ir yra brangus softas. Dar buvo niuansas, kad net ir licencijos negalima buvo pirkti Lietuvoje su PayPal, tik su MasterCard artba Visa kreditine. Teko imti vien dėl to kortelę, o dar anksčiau teko pirkti per visokias Dubajaus imones, nes Rytų Europos rinkoms Microsoft rodė pirštą. Rodė rytams, rodė vakarams, kai tuo tarpu Android leido visiems ir viską. O dabar ta pati istorija ateina Apple. Jau dabar dėl savo lėtumo, licencijų ir apribojimų daugelis apps'ų pirmiausiai eina ant Android, o tik vėliau atsiranda ant Apple.
infoguru 2019-06-28 15:57
Ne tokia jau stulbinama ta Bilo karjera... Jeigu Gateso motina Mary Maxwell Gates nebūtų pažinojusi IBM CEO Windows šiandiena matytume nebent Wikipedijos puslapiuose.
noway 2019-06-28 18:17
MS ne kartą brangiai sumokėjo už savo nerangumą ir aroganciją. Dabar jie pakeitė požiūrį į open source ir linux platformas. Vis didesnę dalį užima "debesys", tai jiems gyvybiškai svarbu laikyti atvirus savo produktus. Obuolys vis dar populiarus, nes daug fanatikų perka vien dėl to kad tai siejama su prabanga ir išskirtinumu.
mixed 2019-06-28 20:52
Paaiskinkit man G investuoja i androi didelius $ bet ji juk nemokama. Tai koks tikslas?
noway 2019-06-28 21:17
Google pagrindinis pinigų šaltinis reklama ir vartotojo elgsenos sekimas kad suvesti pardavėją su potencialiu pirkėju. Ir tai atperką jų išlaidas infrastruktūrai ir nemokamoms paslaugoms palaikyti.