Universali peilių, žirklių ir kaltų galandimo sistema „Ruixin PRO III“: paprastos ir labai geros kainos buitinės staklės, kurias galima naudoti bet kur namuose (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tadzia 2019-07-24 18:22
Galandimas atrodo taip: 1. Tvirtinate peilį į stakles. Veržlė maža ir sunku priveržti tiek, kad peilis nesisukinėtų. 2. Galandate pasirinkto stambumo galąstuvu. 3. Išimate peilį. Atsukti veržlę bus lengviau. 4. Kruopščiai valote peilio gelęžtę, tvirtinimo staliuką er tvirtinimo plokštelę nuo abrazyvo, nes kitaip susibraižys peilio geležtė, kol ją tvirtinsite vėl ir galąsite toliau. 5. Apvelčiate peilį ir sunkiai tvirtinate į staklytes. 6. Galandate. 7. Keičiate galandimo akmenį smulkesniu. 8. Išimate peilį. 9-16. Kartojate punktus nuo 1 iki 7. 17-24. Kartojate punktus nuo 1 iki 5 Trumpai tariant - mazochizmas. Galandau vieną kartą, subraičiau peilį ir išmečiau.
SaMaras 2019-07-24 19:49
Paprastas klausimas, kuris manau atsakys viską, kokio metalo peilį galandai?
Tadzia 2019-07-24 21:39
Metalas buvo pusėtinas, gal net termiškai apdorotas, bet truputį minkštesnis už abrazyvą. Žinoma galėjau pabandyti paieškoti minkštesnio abrazyvo, kad neėstų geležtės.
zet 2019-07-25 01:30
turiu panasias, nepasiteisno.
SaMaras 2019-07-25 07:04
Jei moki galąsti kampą ir iš rankos gali nulaikyti, tačiau jeigu įgūdžių trūksta, o peilis pakankamai kietas tada jau kampas dažniausiai pabėga (dažniausiai užgalandama linzės forma, dėl ko kampas gaunasi pakankamai didelis, ir tai įtakoja pjovimą, tuomet šis įnagis gali pagelbėt (neaišku pačių abrazyvų kokybė) Tačiau jei peiliai minkšti, tai vargas neatpirks naudos.. gali padaryt kad skustų plaukus, bet perpjovus vytintos mėsos gabalą jį jau vėl teks galąsti..
AAA000 2019-07-25 08:39
is rankos niekada neuzgalasi tiesiai, nesvarbu moki ar ne laikyt kampa jokio peilio. nepriklausomai nuo metalo "minkstumo". is rankos galanda tik kvailiai. arba jei nesvarbu peilio gadinimas ar tiesiog nera alternatyvu pasidaryt laikikli. viskas ka gali padaryt ranka kokybiskai - tai siektiek paastrint asmenis peilio briaunos gadinimo saskaita... na yra ten galandinimo metodiku "is rankos", kai visa briauna tiesi ir reikia turet idealiai tiesius galandinimo akmenis. - bet viskas tada susiveda i galandinimo akmenu branguma ir peilio asmenu ivairoves skurduma... yra ten pas japonus pvz nukvakimas iki tokio lygio - kad galandinimo akmenis po 50K€ stumdo, o paskui taip saugo, kad bijo galast visa gyvenima... kad nesusibraizytu ir verte nenukristu
SaMaras 2019-07-25 21:28
Nenuvertink patyrusių meistrų rankų.. tiesiog per ilgas mazochizmas laiko sąnaudų atžvilgiu.. tai dažniausiai pradžioje pratraukia per juostinį grinderį su atitinkamo rupumo juosta (juostomis) ir tik užbaigia rankomis