ZTE pradėjo pardavinėti pirmuosius išmaniuosius telefonus su 5G technologija  ()

Kinijos telekomunikacijų bendrovė ZTE pradėjo pardavinėti telefonus su naująją 5G standarto mobiliojo ryšio technologija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonas „ZTE Axon 10 Pro 5G“ tapo pirmuoju Kinijos rinkoje pradėtu pardavinėti išmaniuoju telefonu su 5G technologija, pranešė bendrovė. Jis veikia trijų didžiausių šalies mobiliojo ryšio operatorių – „China Mobile“, „China Telecom“ ir „China Unicom“ – dažniais.

Telefonas yra su 6,47 colių „Amoled“ ekranu ir triguba kamera, kurią sudaro 48 megapikselių pagrindinis jutiklis, ypač platus 20 megapikselių objektyvas ir 8 megapikselių teleobjektyvas.

Liepos pabaigoje, prieš pradėdama masinę prekybą, ZTE pasiūlė „ZTE Axon 10 Pro 5G“ už 4999 juanius (apie 720 JAV dolerių).

Kinijos telekomunikacijų įrangos ir išmaniųjų telefonų gamintojai pradėjo aktyviai kurti 5G infrastruktūrą ir produktus po to, kai šių metų birželį vyriausybė patvirtino komercinį naujos kartos technologijos naudojimą, pranešė naujienų agentūra „Xinhua“.

ZTE tiekia telekomunikacijų sistemas, mobiliuosius įrenginius ir technologinius sprendimus įmonėms, vartotojams ir telekomunikacijų operatoriams.

Kinijos bendrovė užima penktą vietą pagal pajamas tarp pasaulinių telekomunikacijų įrangos gamintojų.

Taip pat bendrovė siūlo platų mobiliųjų prietaisų asortimentą, įskaitant telefonus, planšetinius kompiuterius, mobiliojo plačiajuosčio ryšio modemus ir kitus populiarius gaminius.

Bendrovė parduoda savo produkciją daugiau nei 160 šalių ir bendradarbiauja su daugiau nei 500 telekomunikacijų operatorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()