„Volkswagen“ sukūrė naują mechaninę pavarų dėžę - kam jos šiais laikais reikia?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2019-08-20 14:38
Taip ir nesupratu ka cia tokio naujo padare
kestutisz 2019-08-20 15:49
Bent jau pasipriešino hipsteriškiem mados klyksmam (elektra! elektra! jokių judančių ir galinčių sugesti dalių!) ir patobulino seną gerą, o svarbiausia veikiantį daiktą? :)
vardasas 2019-08-20 23:51
mazesniam pasipriesinimui reikia mazesnio trinties ploto, tikiuosi siekiant sumazinti trinti dantraciai nesusiaurejo taip kad susilpnetu jie patys.
Berserkas 2019-08-21 07:52
Nežinau iš kur hipsteriai nusiperka automobilius už 60 tūkst. eurų ir daugiau. Ai, atsisakant mėsos sutaupo tuos likusius?
AAA000 2019-08-21 08:18
taigi cia yra bezdzioniu lygio siuolaikine moderniausia medicina. ne tik sudinus neveiksmingus vaistus parduoda. bet ir lempines diagnozes daro visokie sarlatanai, su atestacijos "popierium". turetu Veryga tokiems iskart atimt kvalifikacija - kurie uz tokia bananine medicina pasisako. jei Lietuvoje butu normali medicina - ateina zmogelis - ir jam daro tyrimus. jei jis pageidauja - nu ir tegu tiria. KVALIFIKUOTUS tyrimus. jei jie pertekliniai - jis tegu susimoka asmeniskai. jam to reikia, jis turi pinigu - kodel gi ne? jis klientas. ir nori paslaugos. ir tyrimu baze gaus papildomas finansines injekcijas. gydytojas siuo atveju turetu tik sprest ar tikslinga panaudot visuomenes mokesciu pinigus, ar tegu susimoka asmeniskai. jei tokia situacija. normos turetu but - kiek gali draustas pilietis tirtis. o dabar ateina - nusprendzia sarlatanas su "seimos gydytojo" ar "vaistininko" kvalifikacija - kad cia kazkoks atseit "savaime issigydantis" ir parduoda kazkokio ipakuoto sudo. paima pinigus ir dar nesuteikia paslaugos. nors turetu tiesiog padaryt tinkama nukreipima. cia tikrai ne gydymo kompetencija - cia yra burimo salonu veikla. OFICIALI. draust kreiptis pas specialistus - neturetu but sita veikla dirbtinai ribojama. kol sito neisgyvendins - gydytoju vaidybos, kad atseit gydo - tol medicinos lygis ir negeres. ir paskui per visus galus sitie patys kliedi - kad atlyginimai jiems matai mazi, ir medicina nepakankamai finansuojama. mielieji bezdzioniu lygio medicinos propaguotojai - JUS TO NUSIPELNETE - mazu algu ir apmokejimo - su savo susiktom homeopatijom visokiom ir burimo is oro lygu diagnozaviomo kvalifikacijom... toks medicinos lygis atitinkamai ir atlyginamas. o gerai uzdirba tie - kur uzsiima aukstos kvalifikacijos gydimo lygiu - o ne homeopatijom visokiom. normalioj saly jau skristu is valdisko darbo tokie "pasisakinetojai".
lizunas 2019-08-21 10:56
Čia tu apie mechaninių dėžių mechanikus?
iPienius 2019-08-21 13:01
matosi, kad aplinkoj nebesiorientuoja
AAA000 2019-08-21 18:44
tas komentaras turejo but prie kito straipsnio man paciam mistika kaip jis cia atsidure galvojau istryne. o pasirodo cia malonu kad perskaitet - imkit po plisiulka --------------- cia apie tas greiciu dezes nera ka komentuot. mechanines tiesiog labai pigios ir pakankamai patvarios. kad jas apkabineja automatiniu valdymu - nieko is esmes labai nekeicia. pagal mane dabar yra tik naujo tipo greicio deziu variantai - kur sulieja du skirtingus variklius i viena pavara. dar ten idomumai galimi. visi kiti jau esami variantai nebera ka tobulint. nera placiai bandyta tik elektromagnetinio tipo greiciu dezes, kai vietoj dantraciu naudojama pvz poliu skaiciaus perjunginejimas (kaip pvz skalbimo masinu greiciu deze paciame variklyje). analoginis budas, o ne elektroninis su dazniu. tikekimes atsiras gal su elektromobiliais. ar net isplis. automobilizmas pastaruoju metu siek tiek atsilikes su gamintoju vegetarine orientacija tik i VDV....