„Garmin“ pristato „Venus“ GPS išmanųjį laikrodį su stulbinamu ekranu  (2)

Viskas viename - aksesuaras su pažangia sveikatos stebėsena, treniruotės animacijomis ir 6 dienas veikiančiu akumuliatoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Garmin® International, Inc.“, „Garmin Ltd.“ skyrius (NASDAQ: GRMN) pristato „VenuTM“ - naują išmanųjį GPS laikrodį su ryškiu AMOLED ekranu ir rinkoje plačiausią turimų 24/7 sveikatos duomenų stebėjimo funkcijų asortimentą. Dėl akumuliatoriaus veikimo iki 6 dienų išmaniojo laikrodžio režime ir greitesnio įkrovimo „Venu“ vartotojai nepraleis vertingos informacijos apie savo sveikatą.

„Džiaugiamės galėdami pranešti apie pirmąjį „Garmin“ išmanųjį laikrodį su AMOLED ekranu“, - sakė Danas Bartelis, „Garmin“ buitinės technikos pasaulinės prekybos viceprezidentas. „Venera“ atneša gyvumo bei spalvų į laikrodžio ekraną ir rodo treniruočių animacijas. Remiantis „Garmin“ standartais, naujovės nemažina akumuliatoriaus veikimo laiko. “

Sveikata ir gerovė

„Venu“ gali pasigirti plačiausiu rinkoje visos paros sveikatos stebėjimo funkcijų asortimentu, įskaitant patobulintą miego stebėseną naudojant pulso ox1 - naują kvėpavimo stebėseną, širdies ritmo pokyčių pranešimus, mėnesinių ciklo, streso lygio stebėseną su priminimais  atsipalaiduoti, naują vandens suvartojimo stebėseną, kvėpavimo pratimais ir daug daugiau. Naujoviška „Body BatteryTM“ energijos stebėsenos funkcija leidžia vartotojui bet kuriuo metu peržiūrėti energijos lygį, o tai gali padėti planuoti treniruotes, poilsį ir miegą.

Animacijos ir individualizuotos treniruotės

„Venus AMOLED“ ekranas pagyvina treniruotes - įrenginyje yra daugiau nei 40 animuotų treniruočių, įskaitant jėgos treniruotes, kardio, jogą ir pilatesą. Šiuos pratimus lengva sekti ir jie užtikrina, kad laikrodžio naudotojas laikytųsi tinkamos formos ir technikos. Gausiame „Venu“ treniruočių pasiūlyme - iš anksto įkeltos paruoštos treniruotės, kurias galima atsisiųsti iš „Garmin ConnectTM“, ir galimybė kurti individualizuotas treniruotes. Nesvarbu, ar planuojate bėgti savo pirmuosius 5 km ar treniruojatės ilgesniam atstumui, „Venu“ suderinamas su „Garmin Coach“, kuris teikia nemokamus treniruočių planus, pritaikytus bėgiko tikslams ir rezultatams, su virtualiu asmeniniu treneriu, kuris suteiks jums papildomos motyvacijos.

Kūno rengybos funkcijos

Naudodamasis GPS, „ElevateTM“ riešo širdies ritmo monitoriumi2 ir daugiau nei 20 įdiegtų vidaus ir lauko sporto programų, apimančių pilatesą, jogą, bėgiojimą, plaukimą ir kitas, „Venu“ turi daugybę funkcijų, leidžiančių išsaugoti aktyvų ir įvairiapusį gyvenimo būdą. Reikia kvėpuoti ar medituoti? „Venu“ siūlo naujus struktūrinius kvėpavimo pratimus, kurie skatina susikaupti ir atsipalaiduoti.

Geresnis miegas su kvėpavimo ir pulso stebėsena

Kai ateina metas miegoti, patobulintas miego registratorius įvertina paviršinio, gilaus ir greitojo miego stadijas. Naujas kvėpavimo jutiklis matuoja įkvėpimų skaičių per minutę, o Pulse Ox - matuoja deguonies prisotinimą kraujyje miego metu. Šie duomenys kartu gali parodyti miego kokybę. Pabudę, vartotojai gali peržiūrėti savo miego statistiką „Garmin Connect“ ir išsiaiškinti, ar miegas buvo pakankamai geras, kad kitą dieną jie jaustųsi gerai.

Išmaniosios funkcijos judriam gyvenimui

„Venu“ visą dieną teikia patogumą ir ryšį įvairiomis išmaniosiomis funkcijomis, pavyzdžiui:

  • Pranešimai: gaukite išmaniuosius pranešimus3 apie gaunamus skambučius, tekstinius pranešimus, socialinių tinklų atnaujinimus, kalendoriaus priminimus ir dar daugiau. „Android“ vartotojai gali atsakyti į teksto pranešimus iš įrenginio.
  • Muzika: atsisiųskite dainas ar grojaraščius4 iš trečiųjų šalių muzikos tiekėjų, tokių kaip „Spotify“, „Amazon Music“ ir „Deezer“, tiesiai į savo laikrodį.
  • Saugumas ir stebėjimas: Nelaimių aptikimas (atliekant konkrečią veiklą3) ir pagalba3 suteikia galimybę pagalbos tarnyboms realiu laiku siųsti buvimo vietos duomenis.
  • Personalizavimas: rinkitės iš nuostabių fonų, programų ir valdiklių „Garmin Connect“ IQTM parduotuvės programoje. Vartotojai netgi gali įkelti savo nuotraukas ir paversti jas laikrodžių fonais.
  • Suderinamumas: naudokite „Venus“ su beveik bet kokiu išmaniuoju telefonu (suderinamu su „AndroidTM“ ir „Apple®“ įrenginiais).

Dizainas, kainos ir prieinamumas

  • „Venu“ turi 1,2 colio ekraną ir yra juodos spalvos su aukso apdaila, šviesiai smėlinės spalvos su rausvo aukso apdaila, granito mėlyna su sidabro apdaila ir juoda su juoda apdaila.
  • Akumuliatoriaus veikimo laikas išmaniojo laikrodžio režime yra iki 6 dienų ir iki 6 valandų GPS režime bei klausantis muzikos.
  • Rekomenduojama kaina nuo 349,99 EUR iki 379,99 EUR, priklausomai nuo modelio.

„Venu“ yra naujausia augančio „Garmin“ kūno rengybos segmento naujovė, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas technologijoms, kuriomis siekiama pagerinti ir skatinti sveiką bei aktyvų gyvenimo būdą. „Garmin“ gaminiai padės pasiekti savo sveikatos ir kūno rengybos tikslų tiek bėgikams, tiek plaukikams, tiek sporto entuziastams, o taip pat ir žmonėms, kurie tiesiog nori būti aktyvūs visą dieną.


1 Tai nėra medicinos prietaisas ir nėra skirtas diagnozuoti ar stebėti sveikatos sutrikimus; žr. garmin.com/ataccuracy. „Pulse Ox“ nėra teikiamas visose šalyse.

2 Žr. garmin.com/ataccuracy

3 Kai prijungtas prie suderinamo išmaniojo telefono; žiūrėti Garmin.com/ble

4 Gali reikėti mokamos trečiosios šalies muzikos teikėjo prenumeratos.

5 Peržiūrėkite informaciją apie šalis, mokėjimo tinklus ir bankus, kuriuose yra siūloma ši technologija: Garmin.com/GarminPay/banks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (2)