Rudeninis „Apple“ derlius: „iPhone XR“ įpėdinis su dviguba kamera, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LHC 2019-09-12 17:15
Ir i trecia 21 amziaus desimtmeti obuoliu megejai zengs be 5G
DarkNRG 2019-09-12 19:18
O kam tas 5G kai, tai tiek nauju spalvu aifonu isleido. O dar kie nauju pavadinimu: 'super retina XDR' , 'ultra wide angle' . Procesorius - 'A13 bionic neural' gaila tik kad 5G nepatempia..
Paprastas_zmogus 2019-09-13 05:57
Apple produktų pristatymai - laukiamiausi heiterių renginiai Visus metus laukia, kad galėtų savo tulžį išliet. Skaićiuoja mėnesius, savaites, dienas, valandas... Kantriai kasdien plėšo lapukus nuo kalendoriaus ir svajoja: - Dar tik 4 mėnesiai ir jau šiais metais aš visiems pagaliau įrodysiu!!! Šįkart jie sužinos teisybę ir VISI nustos pirkti Apple. Va tada mano gyvenimas taps pilnavertis, mano mama nustos mane vadinti gyvenimo nusivylimu, aš turėsiu draugų, gal net sužinosiu, ką reiškia paliesti moterį. **vėl pažiūri į kalendorių** - bl dar 4 mėnesiai... Ech. Na ką, laikas į darbą! **baigia gerti kavą, liūdnai atsidūsta ir užsivelka marškinėlius ant kurių parašyta KLAUSKITE, AŠ GALIU PADĖTI. MAXIMA** Linkėjimai heiteriams! Stiprybės jums.
Kyborg 2019-09-13 21:44
Ir kam tau tas 5G telefonas dabar reikalingas kai nėra tam skirtų tinklų? Išleist 5G modelį tik tam, kad išleist? Apple kasmet pristato 2-3 modelius, tuo tarpu Samsung ir Huawei keliasdešimt, tad pastarieji grynai reklaminiais tikslais gali išleist modelį su 5G ribotu kiekiu. Apple kitokia strategija nei mano paminėtų kitų brand'ų ir Apple 5G modelį pristatys tik po 2-3 metų, kai jau bus reali paklausa 5G telefonams. P.S. obuolio neturiu ir Apple produktai man nepatinka, bet dar labiau nepatinka absurdiški, nelogiški Apple heiterių komentarai.