Meksikos pasienyje statoma milžiniška siena sulaukė JAV prezidento: „tai tikra pasaulinio lygio saugumo sistema“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2019-09-25 21:24
O kodėl Europa nesiruošia saugotis nuo rasių maišymosi? Juk Amerikos pavyzdys rodo, kad juodieji sunkiai integruojasi į visuomenę, jie beveik niekada nedirba aukščiausio lygio laboratorijose, negauna nobelio premijų, nėra šachmatų didmeistrių,profesorių.. (Tai tik holivudo klišė) Reikia jiems padėti ten, Afrikoje. O savo demografinę problemą spręsti gimdant vaikus, o ne naikinant savo unikalumą. Nesuprantu, kokia nauda baltiesiems europiečiams iš negrų ir musulmonų importo..
Benediktas 2019-09-25 23:54
Jei juoduju nebus Europoje, tai ji tuoj ismirs. Pamazu integruojasi. Nera taip, kad zmogaus spalva apsrendzia jo intelekta, tao daugiau priklauso nuo salygu, kuriose zmogus uzaugo
Shinigami 2019-09-26 06:29
Benediktas gerai pastebėjo. Problema dažniausiai ne odos spalva, o kur gyveni. Dauguma gyvena getuose kuriuose gyvena tokie patys, todėl neįmanoma keistis. Kaip ir su rusakalbiais Lietuvoje. Daug kas gyvena rusu getuose, todėl per 30 metų nepriklausomybės nesugebėjo išmokti kalbėti Lietuviškai. Kadangi gyvena rusiškuose getuose kur visi kalba rusiškai tai nemato prasmės mokytis Lietuviškai. Tas pats juodaodžiais, musulmonais ir t.t. Jie negali prisitaikyti prie naujos šalies, nes jos nemato. Mato tik savo getus kuriuose gyvena tokie patys kaip jie. Bet gyventi ne getuose yra sudėtinga. Nes dažniausiai aplinkiniai nenori priimti ypač jei jau yra sudarytas blogas vardas. Reikia daug pastangų prisitaikyti prie naujų sąlygų, todėl tai gali daryti tik labai aktyvus ir ryžtingi.
dzo 2019-09-29 10:14
kiesza, ar nesi tu rasistas?
kiesza 2019-10-21 19:35
Nežinau ką reiškia rasistas. Noriu, kad visos rasės išliktų ir puoselėtų savo unikalius genofondus,, drauge su kultūra, papročiais ir tradicijom. vietoj drąstiško kryžminimosi..
SaMaras 2019-10-21 19:59
Bėda ta, kad nėra to gryno genofondo.. tai su kuo uždrausti maišytis, jei dabar maišyti permaišyti esam.. o kultūra greičiau perimama jei integruojami nauji individai į visuomenę, o jei kaip sakė gyvena savo getuose, tai ir kultūrą tik savą propaguoja, nes nesijaučia kitos kultūros dalimi..