Tai greičiausiai bus pigiausias elektromobilis pasaulyje - paskelbta kiek kainuos pirmasis pasaulyje serijinės gamybos rusiškas elektromobilis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2019-11-29 15:49
Nu aš ir skarbonkei galiu būti, ten kur nėra "komforto", nu, bet šitas tai jau plikas. Ir sušalti galima ir turint omenyje Lietuvos vairuotojus tai tikrai saugiai nesijaučiau.
immortallt 2019-11-30 20:21
Man tai juokingi kai kurių žmonių "norai", kad gamintume būtinai patys savo. Kas turėtų tokią labdaringą veiklą subsidijuoti? Pigiai nepagaminsi dėl neva pigios darbo jėgos, nes dėl didelio jos apmokestinimo, jinai nėra tokia ir pigi, o būtent įrengimai, logistika ir pan. sudaro ženkliai didesnę kaštų dalį nei atlyginimas. P.S. juokingiausia, kad jei tokių ambicijų būtų imamasi, gaminti pigiai trečiarūšius dalykus, kuriuos pirktų tik mūsų valstybė, tai tik skatintų atsilikimą nuo likusio pasaulio ir mažintų paprastų žmonių gerovę. Bet taip, ambicijas mažų žmonių patenkinti tinka.
Berserkas 2019-12-01 01:23
Šiaip tai būtų net paklausiau vakaruose nei Lietuvoje. Be to niekas ir nekalba apie trečiarūšius dalykus. Negi Kroatija irgi gamina trečiarūšius dalykus. Aš nekalbu apie elektrinių Tuk Tuk'ų gamyba. Bet apie automobilį kuris būtų kompaktiškesnis nei paprasti auto, bet tuo pačiu ne kažkoks dvivietis auto. Taip pat turėtų mažo elektrinio auto kainą ir nebūtų šlykštus. Taip pat elektrinį auto daug paprasčiau gaminti, taip pat dar sumažinus įvairių nesąmonių gamyba, būtų galima dar supaprastinti. Vakaruose su jų paramomis ten toks auto iš visko kiek tekainuotu. Kaip antra ekonomiška ir ekologiška auto galėtų pasiimti. Nereikėtų būtinai pirkti už 35000 eurų elektrinį auto (nu pigiau išeina su parama, bet vis tiek nemažai). Ar tipo reikia skatinti pirkti vos ne 2 tonų elektromobilius?
AAA000 2019-12-01 03:29
esme kitur tu tiesiog nesuvoki ant ko sukasi REALUS pasaulis. tu is tu, kur galvoja kad tau visoks sudas tavo gerovei ir dabantiniam komfortui atvezamas butent sitais sudinais vienkartiniais lauzais, kurie net patys nepavaziuoja is tikro buten tokiu kaip tavo mentaliteto zmoniu daugumos ir sukelia pasaulines krizes ar tokius reiskinius kaip globalinis atsilimas. nezinau net kaip tokius didziuosius mastytojus pavadint - gal pvz kokiais "ne toliau pimpalo ilgio strategais" - ar kazkaip panasiai nu tokia tipine dabartine dauguma... kur galvoja kad nusipirks lidle per akcija AAA elementa, isides i Musko raketa ir su juo nuskris iki Menulio. o jei pritruks energijos - skrydzio metu uzsisakys internetu dar pora vienetu o jei neveiks interas (kas kartais buna, nes nerysis koks ) - pasiskolins is tokio pacio kaimyno bendramincio - cia jau kritiniu atveju cia va taip suvokia pasauli kibiru ir vienkartinio slamsto fanatai.
Berserkas 2019-12-01 11:43
Pasikartosiu, Kroatiškų elektrinių superautomobilių vidurius naudoja Pininfarina Battista tai tipo jeigu jau Lietuvoje gaminta tai tik šlamštas teįšeis?
Berserkas 2019-12-01 12:26
Be to iš ilgio kalbu, kad būtų truputis ilgesnis nei Toyota Yaris, kompaktinis krosoveris su shooting brake kėbulu. Su normaliais ratais, žemesnį, kadangi trumpas priekis dėl to būtų galima labiau ištesti galą. Kai sakau žemesnį tai ne bendrai nuo rato apatinės dalies iki stogo viršaus, bet patį kėbulą. Dviejų durų, per priekį įlipti būtų galima, nes vis vien dažniausiai važinėja patys vieni arba su vienu keleiviu, o kai reiks tai galės ir daugiau sutalpinti. Reikės daugiau vietos bagažinėj, atsilenki galines sėdynės.