Pirmą kartą nufilmuota, kaip „Tesla Cybertruck“ važinėjasi Los Andželo gatvėmis ir žmonės klausia „kas per velnias“ – šalia įprastų automobilių jis atrodo dar futuristiškiau (Foto, Video)  (27)

Praėjusią savaitę Elonas Muskas oficialiai pristatė elektrinį pikapą „Cybertruck“. Vieni šiuo elektromobiliu iškart nusivylė, buvo šokiruoti jo neįprastu dizainu ir piktinosi. Tuo tarpu kiti – iš pirmo žvilgsnio įsimylėjo „Cybertruck“ ir teigė, kad būtent toks ir turi būti elektrinis pikapas. Naujas diskusijas tikriausiai ir vėl pakurstys pasirodęs vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektrinis „Cybertruck“ pikapas neseniai buvo nufilmuotas besivažinėjantis po Los Andželo gatves. O tiksliau – Hawthorne, visai netoli „Tesla“ dizaino studijos.

Tai yra pirmas kartas, kai „Cybertruck“ pikapą išvystame dienos šviesoje ir tikrose gatvėse.

Iš užfiksuoto vaizdo įrašo ir nuotraukų galite gana gerai matyti koks yra radikaliai kitoks „Cybertruck“ pikapas ir jo išvaizda, palyginus su mūsų akims kiek įprastesniais automobiliais.

Priežastis dėl kurios šis momentas yra toks įdomus yra ta, kad tiek „Tesla“, tiek ir kiti automobilių gamintojai savo automobilius pristato specialiai paruoštose patalpose – su labai kruopščiai kontroliuojamu apšvietimu ir visomis kitomis aplinkybėmis.

Iš esmės galima sakyti, kad tai yra tolygu podiumu einantiems modeliams su profesionaliai atliktu makiažu.

Tačiau podiumas ir realybė gali atrodyti visai visai kitaip. Ir dienos šviesos spinduliai parodo visas nepagražintas automobilių detales.

Ir šiame vaizdo įraše galime pasižiūrėti, kaip realybėje atrodo elektrinis „Cybertruck“ pikapas.

Panašu, kad jo autorius liko ypač nustebęs ir pamatęs „Cybertruck“ pikapą klausia: „kas per velnias?“

Nors vaizdo įrašas yra gana trumpas, bet iš jo galime tinkamai pamatyti, kaip „Cybertruck“ pikapas atrodo dienos šviesoje ir esant įprastam eismui.

Galima drąsiai sakyti, kad Elonas Muskas įgyvendino savo pažadą, teigdamas, kad „Cybertruck“ pikapas atrodys, kaip „kažkas iš fantastinio filmo“. Šis pikapas atrodo dar futuristiškiau ir labiau iš kito pasaulio, kai važiuoja šalia įprastų automobilių.

Dabar bus įdomu stebėti, kaip šis filmukas paveiks išankstinius „Cybertruck“ užsakymus. Elonas jau ir taip skelbė, kad be jokios reklamos pardavė 200 tūkstančių „Cybertruck“ pikapų, o po poros dienų skaičius perkopė ir 250 tūkstančių.

Ir jei kieno nors vis dar bent truputi nestebina „Cybertruck“ išvaizda, tai tokie elektromobilio pardavimai per keletą dienų tikrai yra kažkas iš kitos dimensijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(68)
(26)
(42)

Komentarai (27)