Internetas Lietuvoje – greičiausias pasaulyje? Pasauliniame interneto greičio reitinge nukritome į 19 vietą: ką tai reiškia ir kodėl tai geras pokytis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Darius995 2019-12-04 12:16
Straipsnio santrauka: daugejant persiunciamu duomenu, krenta vidutinis parsisiuntimo greitis. Ir tai yra labai gerai, nes mes su tvirtu tinklu tvirtai atsistojame tarp tvirtu issivisciusiu saliu, nespejanciu su tinklo pletra paskui vartotoju poreikius.
SaMaras 2019-12-04 14:40
Na išsivysčiusiose šalyse visas tinklas buvo kuriamas daugybę metų.. ir atnaujinamas palaipsniui, pas mus nebuvo nieko.. ir atgavus nepriklausomybę, prakutus bei su parama iš vakarų kūrė visą sistemą nuo nulio. Kuriant nuo nulio buvo padaryta visa sistema pagal to meto vsus standartus ir nebebuvo senų mazgų dėl to ir buvo vienas greičiausių pasaulyje.. o dabar vystomės kaip ir visi kiti.. kamšom kur trūksta dedam modernesnę įrangą ten kur jau visai nebepaveža ir tt.. todėl atsiranda kas investuoja daugiau, arba kas kuria nuo nulio pas save viską..
lizunas 2019-12-04 17:08
Kad ir dabar visi tiekėjai laukia, kada kokiame kaime pagal EU lėšas atves įvadą ir jie galės nuomotis... Šiuo metu yra vystomas dar vienas projektas, kur į kaimus šviesolaidžio įvadus veda.
sub 2019-12-05 10:49
Tai pala pala, aš maniau Lt visada pirmavo pagal optinio interneto greitį, o ne 4G. wtf.